Glas Javnosti

MEDOJEVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Milo Đukanović u sprezi sa najjačim narko kartelom, u Vladi Crbe Gore sede kriminalci sa značkama

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

LIider Pokreta za promjene Nebojša Medojević izjavio je da predsednik Crne Gore Milo Đukanović je u sprezi sa najjačim evropskim i latinoameričkim narko kartelima.

Predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević govorio je o mafijaškim strukturama u Crnoj Gori.

- Vlada je od početka sporna i nema političku volju da rasformira režim Mila Đukanovića. Taj režim je komunističko - mafijaški. Stari režim je zadržao svoju moć, a novi nije uradio ništa da to demontira. Demokratski front je eliminisan jer bi u suprotnom veze između mafije i države bile raskinute, rekao je Nebojša Medojević.

- Milo Đukanović je u sprezi sa najjačim evropskim i latinoameričkim narko kartelima. Mi u srcu države imamo pripadnike narko kartela koji funkcionišu već decenijama, on je nastao u kabinetima Vlade. To je državni kriminal, to su kriminalci sa službenim značkama - kaže Medojević.

Medojević smatra da je Abazović imao informacije o kokainu, ali nije uspeo da je sačuva. Nisu uhvaćeni oni čija je roba.

Od početka institucionalne krize u Crnoj Gori nedvosmisleno poručuje da Demokratski front neće podržati manjinsku vladu, a kada je reč o krizi koja ovih dana potresa Crnu Goru izlaz vidi isključivo u vanrednim izborima.

BONUS VIDEO: PROFESOR RATKO RISTIĆ O KORUPCIJI U NAŠIM INSTITUCIJAMA

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR