Glas Javnosti
Posta

Jedan od ranjenih pacijenata sa Cetinja životno ugrožen

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Iz Kliničkog centra Crne Gore je saopšteno, povodom jučerašnje tragedije na Cetinju, da se u toj ustanovi na lečenju nalaze četiri pacijenta - troje je na intenzivnoj nezi, a jedan od njih je životno ugrožen. Dva pacijenta u cetinjskoj bolnici su van životne opasnosti.

Jedan od ranjenih pacijenata, hospitalizovan u KCCG, trenutno je stabilan, van životne je opasnosti i smešten je na Klinici za neurohirurgiju, prenose Vijesti.

„Drugi pacijent je nakon prijema operativno zbrinut, ima povrede moždanih struktura i koštanih struktura glave, grudnog koša, životno je ugrožen i nalazi se u Centralnoj intenzivnoj jedinici“, navode iz te ustanove.Treći pacijent ima povredu trbušnih organa, dominantno jetre, operativno je zbrinut i na merama dalje intenzivne terapije i monitoringa, koji je takođe smešten u intenzivnoj jedinici.

„Četvrti pacijent ima povrede vrata, grudnog koša, otvoreni prelom desne nadlaktice, takođe je operativno zbrinut i dalje zahteva tretman u intenzivnoj jedinici“, saopštili su iz Kliničkog centra.
Direktor cetinjske bolnice Ivan Ivanović rekao je za TVCG da su dve osobe – muškarac i žena, hospitalizovane u toj bolnici nakon ranjavanja, stabilnog opšteg stanja.

“Van životne su opasnosti”, kazao je Ivanović, kako prenosi Portal RTCG.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP