Glas Javnosti

PAO DOGOVOR: Crna Gora i Srbija dogovorile snabdevanje poljoprivredno-prehrambenih proizvoda

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Predstavnici ministarstava poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore i Srbije dogovorili su konkretne korake u cilju obezbeđivanja kontinuiteta snabdevanja i cenovne konkurentnosti poljoprivredno-prehrambenih proizvoda.

Kako je saopšteno, generalni direktor Direktorata za poljoprivredu Miroslav Cimbaljević posetio je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije i održao niz sastanaka na kojima su dogovoreni konkretni koraci, piše portal Ekapija.


- Poseta predstavlja nastavak i sprovođenje dogovora nakon susreta ministara poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore i Srbije, Vladimira Jokovića i Branimira Nedimovića - navodi se u saopštenju.Cimbaljević se sastao sa pomoćnicom ministra Vedranom Ilić, gde su dogovoreni konkretni koraci i implementacija dogovora koja je bila na nivou ministara.


- Takođe, organizovan je i sastanak sa direktorom Uprave za zemljište Brankom Lakićem, tokom kojeg su razmatrane mogućnosti i predočeni konkretni modeli kada je u pitanju saradnja i implementacija dobrih praksi koje su zastupljene u Ministarstvu poljoprivrede Srbije, koje bi se mogle preuzeti i realizovati u Crnoj Gori - zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR