Glas Javnosti

CRNA GORA NE MIRUJE: Blokade ključnih saobraćajnica UPOZORENJE onima koji prekrajaju izbornu volju građana

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović rekao je da će taj savez ove sedmice organizovati jednosatnu blokadu ključnih saobraćajnica u Crnoj Gori.

Radunović je rekao da će tu akciju nazvati blokada Crne Gore.

"Blokada će služiti kao upozorenje svima koji bi eventualno odlučili da prekrajaju izbornu volju građana iskazanu na izborima 30. avgusta 2020. godine. Smatram da i dalje treba insistirati na dogovoru unutar aktuelne skupštinske većine, uz stranke nacionalnih manjina" - rekao je Slaven Radunović.Prema njegovim rečima, sasvim je izvjesno da postoji mogućnost da mandatar bude ličnost koja bi okupila celu parlamentarnu većinu i najvjerovatnije stranke manjina.

"Pitao sam danas javno na Tviteru Abazovića da li bi URA prihvatila da bude deo te tehničkie vlade ako se okupi većina i stranke nacionalnih manjina" - kazao je Radunović.

Podsetio je da su iz SDP i LPCG stigle izjave da ni njima nisu prihvatljive neke stvari koje je Abazović naveo kao obavezujuće za novu vladu."Bilo ko da je od nas 41 omogućio DPS-u da prekine vladavinu ove većine bio bi dočekan objeručke tako da to nije nešto čime bi trebao Abazović i URA da se hvale jer je to daleko od pohvalnog. Ako sa druge strane čuju da postoji druga opcija bilo bi dobro da se zainteresuju" - smatra Radunović dodajući da bi to rešenje bilo prihvatljivo za aktuelnih 41 ali i za manjine, čime bi se takođe prije svega ispoštovala izborna volja građana, piše B92.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR