Glas Javnosti
posta

OVO JE PRAVA ISTINA O UGROŽENOJ BEZBEDNOSTI DODIKA: To je bilo negde pred zoru...

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas javnosti

Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH, oglasio se povodom navoda da mu je ugrožena bezbednost.

Dodik je rekao da je pred zoru obavešten o tome da postoje informacije da je njegova bezbednost ugrožena, ali je poručio da će nastaviti sa svojim obavezama i da se ne plaši.


- Negde pred zoru su me obavestili da ima nekih informacija o ugroženoj situaciji, informacije kojima se rukovodi MUP su uverljive i verujem im. Nastavljam i dalje sa svojim obavezama. Nikad se nisam plašio, niti ću - rekao je Dodik, a prenosi ATV.

Ponovio je da je visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit nelegitimno izabran.


- Nelegitimnog nelegalnog čoveka postavljaju kao visokog predstavnika koji je mimo zakona i Dejtona, on nije visoki predstavnik. Sada pokušavaju i Rusiju da diskvalifujuju sa ovim merama. Mi ne smemo pokleknuti pred ovim, ne smemo da popustimo. Dođe čovek koji nema nikakvu funkciju ukida neki zakon. BiH je sastavljena iz dva entiteta, Republike Srpske i Federacije. Sve što nije po Ustavu stavljeno da stoji pod BiH, pripada entitetima - rekao je i dodao:

- Pre mesec dana smo imali čoveka koji je nudio milion dolara da ubije Dodika, što se okarakterisalo kao šala, a vidimo kako je to. Scenario je davno napravljen. Pedi Ešdaun još davno je zamislio kako će ovo da ide.  A mi nećemo odustati, ja se ne borim za iluziju, Srpska nije iluzija i ja ću se uvek boriti. Kao mene ohrabrio Putin, što je glupost, budalaštine. EU nije navikla na krizu, pa oni traže ko je kriv.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR