Glas Javnosti

NISU KOP I ZLATIBOR NAJSKUPLJI: Građani se KRSTILI kad su videli PAPRENE cene na ovoj planini

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas javnosti

Nakon što su se građani uverili u neverovatno visoke cene na dve najpopularnije planine u Srbiji, Kopaoniku i Zlatiboru, sada im se pridružiio još jedan zimski centar.

Mnogi građani naše zemlje su, želeći da izbegnu skupe destinacije poput Zlatibora i Kopaonika pohrlili na sve popularniju Jahorinu, ali ih je i tamo sačekalo veliko iznenađenje. Ovaj centar je najpoznatiji u Bosni i Hercegovini i sve popularniji za posetioce iz regiona.

Skijaški tereni, brojni izvori i druge prirodne lepote ove planine svrstali su je u jednu od lepših u Evropi, ali je, sudeći po cenama, ova planina dostupna najviše za one sa dubokim džepom.

Za kafu i čaj je ovde potrebno izdvojiti najmanje 210 dinara, za ceđenu pomorandžu 480, dok je najjeftinije pivo u flaši 360 dinara. Čašica viljamovke ide od paprenih 400 dinara, dok je cena viskija i do 840 dinara. 


Za jedan juneći gulaš treba izdvojiti najmanje 1.250 dinara, dok se cene salata kreću i do oko 700 dinara. Pasulj sa kobasicom iznosi oko 1.000 dinara, a kilogram dimljene kolenice na podvarku čak 2.000 dinara, prenosi pink.rs.

Porcija ćevapa je 960, bečka šnicla 1.500, a najjeftinija pica čak 900 dinara. Za pasulj sa kobasicom na Jahorini je potrebno izdvojiti 1.000 dinara.

BONUS VIDEO: NE UMIREMO OD STAROSTI VEĆ NAS JEDU PARAZITI

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR