Glas Javnosti

DOKTOR NESTOROVIĆ LEPO NAPLAĆUJE POPULARNOST: Evo koliko košta pregled, na termin se čeka po šest meseci

Društvo
Autor: Glas javnosti

Cena pregleda kod Branimira Nestorovića su kao u mnogim privatnim ordinacijama.

Cena pregleda kod doktora Branimira Nestorovića (70), pedijatra, pulmologa i alergologa, sa dodatnim testom ide i do 11.000 dinara. Nestorović je jedan od najpopularnijih dečjih lekara u Srbiji, a na pregled u njegovoj privatnoj ordinaciji se čeka i do šest meseci.

Ukoliko roditelj odluči da leči dete kod doktora Nestorovića, moraće da pozove njegovu privatnu ordinaciju, ali i da bude jako uporan. Broj za zakazivanje je gotovo nemoguće dobiti, a objašnjenje zaposlenih u ovoj ustanovi je, da su prezauzeti velikim brojem pacijenata. "Imajte razumevanja ako se sestre ne jave, jer često imamo puno pacijenata", piše na sajtu Nestorovićeve ordinacije.

Međutim, na ovom sajtu ne piše koje su cene pregleda kod dr Nestorovića, ali telefonskim putem je Nova dobila informaciju da detetu možete zakazati odlazak u njegovu ordinaciju tek za jul mesec, a to će vas koštati oko 8.000 dinara.



Nema termina do jula


"Kod profesora je sve zauzato do kraja juna. Možemo da Vam zakažemo tek za jul", rekla je medicinska sestra. Na pitanje koliko košta prvi pregled, odgovorila je da je cena pregleda kod doktora Nestorovića 8.000, a sa alergo testom 11.000 dinara.

Podsetimo, dr Nestorović je i profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu u penziji, nekadašnji je načelnik Službe pulmologije i alergologije Univerzitetske dečje klinike Tiršova.

Ovaj doktor, od nedavno i poslanik, odlikovan je Ordenom Karađorđeve zvezde drugog stepena. Osnivač je i predsednik Udruženja “Vitezova reda zmaja“, a bio je nosilac liste “Mi – glas iz naroda”.

Glas javnosti/N07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR