Glas Javnosti

ZA ZDRAVU KIČMU BEZ BOLA: Isprobajte jednostavan prirodni recept koji preporučuju sportisti i olimpijci!

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

Mnogima od nas se desilo da prilikom rekreacije, podizanja tereta ili iz nekog drugog razloga osetimo bolove u kičmi koji nisu nikako prijatni. Evo jednog jednostavnog recepta da ih se lako rešite, a ovo preporučuju vrhunski sportisti koji ovaj trik takođe koriste!

Najveći broj nas u ovim slučajevima poseže za lekovima ili odlazi na masaže i terapije. Međutim, postoji jednostavniji način!

Isprobajte ovaj jednostavan prirodni recept i rešite se bolova u kičmi, zglobovima, nogama. Preporučuju ga sportisti i olimpijci. Nećete verovati koliko je lako!

Rešenje za bol

Ukoliko imate problema i bolove u kičmi, nogama, zglobovima, u narednih mesec i po dana svako veče pred spavanje pojedite sledeće namirnice:

- 5 suvih šljiva

- 1 smokvu

- 1 suvu kajsiju

Ovo voće sadrži supstance koje dovode do regeneracije tkiva, sastavljaju intervertebralne diskove i čine ih čvršćim i jačim. Mešanjem ovih namirnica dobija se izuzetno sredstvo koje deluje poput leka i koje je efikasno protiv bolova u kičmi. Osim toga, problem ćete rešiti na prirodan način, ne koristeći hemiju.

Pršljenovi će se vratiti u svoj nekadašnji, prirodan položaj i to bez spoljnih manuelnih korekcija. Probajte ovaj recept i bićete oduševljeni!

Agroinfo.rs

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR