Glas Javnosti

PRAVI HOROR : Mlada mama (20) zaspala i nije se probudila

Svet
Autor: Glas javnosti

Kejtlin Folder (20) iz Hala u Velikoj Britaniji iznenada je preminula u snu kod svoje kuće, a njeno beživotno telo pronašao je otac u nedelju ujutru.

Mlada mama, koja se pre pet meseci porodila, preminula je iznenada, sumnja se da je u pitanju bio srčani udar.

Njena mlađa sestra, 19-godišnja Šarlot Folder, ispričala je da su porodica i prijatelji jako tužni zbog ovog gubitka, a srce im se slama jer je "ostavila petomesečnu bebu".

Sestra je navela da se Kejtlin u poslednje vreme žalila na "bol u srcu", ali da nije previše o tome razmišljala jer se posvetila organizaciji Božića i dočeka Nove godine.

- Kada je bila trudna, imala je EKG, koji je pokazao određena odstupanja, ali nisu mislili da je to razlog za preteranu brigu - rekla je Šarlot.

- Htela je da uradi i eho srca kada je ćerka imala šest nedelja, ali je doktori nikada nisu poslali. Kada je otišla kod lekara, svi su pričali da je sve kako treba, čak je i tu noć bila dobro - navela je sestra.

Istakla je da je sestra volela Božić i da je već uveliko spakovala sve poklone za ukućane, ali da ga nažalost nije dočekala.

U nedelju ujutru otac je Kejtlin pronašao mrtvu u svom krevetu dok je pokušavao da je probudi jer je njena ćerka Popi neutešno plakala.

- Vikao je "Kejtlin, Popi plače, probudi se", međutim, ona ga nije čula, pronašao je mrtvu u krevetu. Odmah je pozvao Hitnu pomoć i pokušao reanimaciju, ali kada su stigli mogli su samo da konstatuju smrt. Oni su nam rekli da sumnjaju da je sestra doživela srčani udar - objasnila je Šarlot.

Porodica je pokrenula GoFundMe stranicu kako bi prikupili sredstva za organizaciju sahrane.

Glas javnosti/T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR