Glas Javnosti

RONALDO U BRUTALNOJ FORMI: Dečak ga zamolio da mu pokaže trbušnjake, pa ostao zapanjen (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaler Al Nasra Kristijano Ronaldo iskoristio je boravak u Japanu da održi konferenciju na kojoj je predstavio brend "fitnes" proizvoda, čiji je većinski vlasnik, a tokom izlaganja, jedan mališan je imao zanimljiv zahtev za njega.

Poznato je da je Ronaldo jedan od sportista koji najviše brine o svom telu, redovno trenira, a samim tim je i jedan od najzgodnijih. Često posle postizanja gola voli da skine majicu i pokaže svoje isklesane trbušnjake, a jedan dečak je poželeo da se uživo uveri u njihov savršen izgled.

On je upitao Kristijana da podigne majicu, a reakcija dečaka kada je on to i uradio je neprocenjiva. Blago rečeno, ostao je u čudu.



Kada je podigao majicu, preko stomaka je imao steznik, a kada ga je raskopčao, dečak je ostao zapanjen. Neverovatno je u kakvoj se formi nalazi Ronaldo koji se polako, ali sigurno približava petoj deceniji života. Još uvek igra na visokom nivou, bez obzira što mnogi veruju da je prelaskom u Al Nasr završio sa ozbiljnom karijerom.

"Dejli mejl" je čak skoro pisao da je Portugalcu na ispitivanjima ustanovljeno da ima telo 24-godišnjaka, dakle 13 godina mlađe osobe, što je zaista impresivno.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR