Glas Javnosti

Ослободите се токсина: Морска со чисти поре

Zdravlje
Autor:

Са коже скините све одумрле ћелије и очистити поре, после чега ће тело моћи слободно да дише и упија хранљиве састојке који се на њега ставе

Под утицајем различитих штетних фактора из окружења, као и оних из организма, кожа је препуна токсина. Уколико желите на једноставан начин да интензивније поспешите њихово излучивање, примените пилинг са морском сољу.

Измешајте две шаке морске соли са две кашичице маслиновог уља, па тиме нежно истрљајте тело од главе до пете. Са коже ће се скинути све одумрле ћелије и очистити поре, после чега ће тело моћи слободно да дише и упија хранљиве састојке који се на њега ставе.

Такође је изузетно делотворно и опуштање у кади са морском сољу. У воду за купање додајте око 500 мг морске соли, а затим у тако спремљеној купки проведите 20 минута. Кожа ће бити више него захвална због учињеног, јер бели кристали соли извлаче сувишну воду из везивног ткива а отварају пут за улазак минералних материја и других важних елемената у траговима. Након оваквог третмана кожа постаје еластична, сјајна и затегнута.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR