Glas Javnosti

OD MRTVIH PRAVI ŽIVE: Ova magična mešavina obnavlja KRVNE SUDOVE, poboljšava PAMĆENJE, smanjuje RIZIK od ŠLOGA

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

Lek smanjuje osećaj umora, iscrpljenosti i pospanosti, poboljšava opšte zdravstveno stanje ljudi.

Najveći zdravstveni problemi današnjih ljudi je loša cirkulacija, bolovi u venama, otečene noge, glavobolja, pritisak, slabo srce.

Oni su uzrokovani brojnim subjektivnim i objektivnim problemima koji mogu biti delimično posledica genetskog nasleđa, ali i faktorima kao što su pušenje, gojaznost, nezdrava ishrana, prekomerna konzumacija alkohola, nedostatak fizičke aktivnosti i druge štetne životne navike.Pored toga, postoji problem dijabetesa i hipertenzije. Ovi uzroci dovode do zadebljanja, oštećenja i smanjenja elastičnosti zidova krvnih sudova i nagomilavanja masti i drugih materija na ovim oštećenim mestima.

Posle ovoga dolazi do smanjenja cirkulacije, posebno periferne, a ova pojava izaziva i teške bolesti kao što su moždani i srčani udar, tromboza itd. Problemi sa perifernom mikrocirkulacijom, posebno u nogama, izazivaju trnjenje, otoke, bolove u nogama, osećaj hladnoće, kao i mnogo ozbiljnije tegobe.Predlažemo vam popularan isproban prirodni recept za domaće biljne kapi koji mogu da deluju pod sledećim uslovima:

Slabosti i poremećena potpuna cirkulacija a posebno periferna mikrocirkulacija u nogama, osećaj hladnoće u rukama i nogama uzrokovani poremećajima cirkulacije, hemoroidi, kapilarni protok krvi, posebno kod pušača i dijabetičara, arteskleroza, skleroza i promene kapilara mozga.

Lek služi i za prevenciju duboke venske tromboze, prevenciju srčanog i moždanog udara, oporavak i regeneraciju krvnih sudova, poboljšava pamćenje, smanjuje osećaj umora, iscrpljenosti i pospanosti, poboljšava opšte zdravstveno stanje ljudi.

Pixabay/Mareefe

Biljna mešavina ili kapi se prave na sledeći način: 50 g cveta nevena, 100 g kantariona, 100 g trave iva, 100 g koprive i 1l jake rakije, vinove loze ili votke

Veoma važan sastojak ovog recepta je iva trava, a narodna izreka o ovoj biljci glasi: "Iva trava oživljava mrtve od mrtvih“.

Priprema: Sve sastojke sitno iseckati (sveže ili sušene ako ih ima) i napuniti veću staklenu teglu ili flašu. Zaliti sa litrom jake rakije ili vinove loze. Kompletan sadržaj biljaka treba potopiti u rakiju. Smeša treba da stoji 21 dan uz povremeno mućkanje. Na kraju perioda, smeša se filtrira i sipa u staklenu bocu.

Primena: Smeša se koristi tako što se pije po 1-2 pune kašike ujutru i uveče u dužem vremenskom periodu. Počećete da osećate poboljšanu cirkulaciju nakon 1-2 nedelje upotrebe. Ako imate ozbiljnih zdravstvenih problema, smesu možete piti trajno, prenosi Informer.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP