Glas Javnosti

OBRADUJTE SVOJ ORGANIZAM: Dodajte u mleko samo dve kašike JABUKOVOG SIRĆETA i rešite se 'KOŠMARA'

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

Svaki čovek je prošao kroz pravi "pakao" zvani tvrda stolica, nadutost ili stanje koje se stručno naziva opstipacija koje može poprilično da utiče na svaki segment života.

Zatvor stolice (opstipacija) predstavlja stanje u kome osoba ima neugodno ili retko pražnjenje creva. U pitanju je jako česta zdravstvena tegoba koja se javlja kod većine ljudi, s obzirom na podatak da svaka treća, četvrta osoba ima određenih poteškoća u eleminisanju stolice.

Zatvor ili opstipacija kao poremećaj u radu creva manifestuje se u situaciji kada osoba ima manje od tri pražnjenja creva nedeljno i uzrokuje probleme kao što su bol u stomaku, nadutost, vrtoglavicu i mučninu. Ovaj poremećaj uglavnom prati i tvrda stolica. Postoji akutni i hronični zatvor.

Prirodni sastojci ukombinovani sa mlekom, svakako vam mogu pomoći.

Sastojci:

- Pola šolje svežeg mleka

- 2 kašike jabukovog sirćeta

- 2 kašike vode

Priprema:

Pomešati dve kašike jabukovog sirćeta sa dve kašike tople vode. Ovu smesu dodati u pola šolje svežeg mleka i piti ujutro na prazan stomak dokle god osećate potrebu.

Sirće od jabuka ne samo da će vam pomoći protiv zatvora, već će u celosti poboljšati i vaš metabolizam, što će vam pomoći da se oslobodite viška kilograma!

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR