Vitamin B17 u većim količinama možete pronaći u: divljim kupinama; trešnjama; ribizlama; košticama jabuke, kruške i šljive; košticama kajsije, breskve i nektarine; bobu, mung dalugorkim bademima; indijskom oraščiću; australijsom orahu.
U nešto manjim količinama ima ga u: grozdu; grožđicama; dudinjama; jagodima; semenkama lana; prosu, ječmu, heljdi; crvenom pasulju, mahunama.
Kako koristiti vitamin B17
Za preventivu od mnogih teških bolesti, dovoljno je redovno jesti hranu bogatu vitaminom B17. Na primer, ako pojedete dnevno tri jabuke s košticama, obezbedićete organizmu dovolju količinu vitamina B17 za dnevne potrebe.
Što se konzumiranja semenki kajsije tiče, zdrav razum nalaže da se odjednom ne pojede više nego što bismo pojeli svežih kajsija.
Dakle, kad pojedete kajsiju, razbijete košticu pa sažvaćite i bademasto jezgro. Uopšteno, preporučuje se konzumiranje 5-7 semenki kajsije dnevno.
U terapijske svrhe laetril se može uneti u organizam konzumiranjem semenki ili ulja kajsije, ili u tabletama i injekcijama laetrila. B 17 zaista bismo mogli nazvati vitaminskom bombom koja može pomoći pri jačanju organizma koje se bori protiv teških bolesti.
BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO IZ PODGORICE: GDE JE BRANO MIĆUNOVIĆ?
Odakle vam ta ideja da je zdravo. Cijanid je otrovan za naš organizam u bilo kom molekulu se našao. Na kraju prošlog veka su izašle studije da su koščice kajsije opasne. Vitamin B17 se sastoji od molekula benzaldehida, molekula hidrocijanida (HCN - hydrogen cyanide) i 2 molekula glukoze. Benzaldehid i hidrocijanid su jako otrovne supstance i kad se razlože ne ubijaju samo maligne ćelije već sve redom... de će vam duša. Ne trujte narod.