Glas Javnosti

NESTOROVIĆ OTKRIO UZROKE KARCINOMA: Ove tri stvari skoro SIGURNO DOVODE do pojave RAKA!

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

Gostujući u emisiji "Posle ručka", pedijatar i pulmolog Branimir Nestorović, nekadašnji član Kriznog štaba, zakoračio je izvan primarne oblasti svoje ekspertize i javnosti objasnio narodskim jezikom šta najčešćče dovodi do pojave karcinoma.

Naime, Branimir Nestorović je ocenio da su nedovoljno kretanje, loša ishrana i hronični stres po pravilu okidač za nastanak najopakije bolesti, karcinoma. Ovim povodom, stručnjak je otkrio takođe da postoje testovi za ranu dijagnostiku karcinoma.
 
"Jedan test je 2013. godine patentiran, odobren je od američke Agencije za hranu i lekove. Test otkriva protein koji stvaraju samo maligne ćelije. Kad imate 2 miliona malignih ćelija u organizmu, test je pozitivan. Tad imate tumor koji je veličine 0,8 milimetara", objasnio je on.
 
Foto: Pixabay
On ističe da je kod najteže bolesti savremenog sveta najbitnija prevencija.
 

"A, kad ti dođeš kod doktora smrtno bolestan, to je lečenje. A lečenje, takvo, kakvo je. Kao kad ti čekaš da kola propadnu, voziš ih 20 godina bez 20 godina bez održavanja i odeš kod majstora..." zaključio je Nestorović.Šta je još čuveni stručnjak govorio o ovim i sličnim temama, pogledajte u video snimku.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR