Glas Javnosti

ИЗБЕГАВАЈТЕ ТЕРЕТАНУ- МОЖЕТЕ И КУЋИ

Zdravlje
Autor: alo.rs

Неколико цака како да вежбате код куће и на шта посебно да обратите пажњу!

Како вежбати код куће ако избегавате теретану током епидемије

ежбање је често одличан начин за уклањање стреса на крају дана и добар начин да свој имунолошки систем одржите у врхунском облику. Страхови од инфекције многе људе је навео да избегавају места на којима би могли да се заразе, преноси Хеалтх Лине.

Ако остајете код куће, вероватно желите да наставите са рутином вежбања. Поред здравствених користи, такође је добро остати активан.
Доктор Давид Назаријан, који је сертификован за интерну медицину и праксу на Беверли Хилсу, рекао је да је зато што се нови коронавирус брзо шири, важно предузети стандардне мере предострожности како бисте се заштитили.

Вежбање је важно за опште добро здравља", рекао је он.

Алекандра Еллис, креаторка АЕ Велнеса и водитељка емисије Боди Боди Нерд, рекла је да ако избегавате теретану, можете много тога што урадите код куће, а за то није потребна опрема.

"Усредсредите се на основе као што су планка тј издржаји на лактовима, склекови, чучњеви, подизање ногу или бицикли и уже за лаган тренинг који ће изградити снагу и подићи ваше откуцаје срца. Мој омиљени начин вежбања је да радим 4 рунде од 5 вежби за 45 секунди рада, након чега следи 15 секунди одмора", рекла је Елис за Хеалтхлине.

"Изаберите вежбе које циљају различита подручја тела и имаћете вежбање целог тела за мање од 20 минута", рекла је она. За људе који траже више упутства за кућне вежбе, на мрежи је доступно мноштво туторијала.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR