Glas Javnosti

INJEKCIJA SAMOPOUZDANJA: Uradite ovu metodu i oslobodite se stresa za samo DESET SEKUNDI

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

Stres je sastavni deo života, a ukoliko ne znamo da ga amortizujemo i kontrolišemo, značajno možemo poremetiti kvalitet svakodnevice.

Koliko god da se trudimo da ga izebegnemo, stres je često prisutan u našem životu. Ono što je važno, to je da naučimo da ga kontrolišemo kako bi živeli kvalitetnim životom. Stres od najbezazlenijih može dovesti do ozbiljnih posledica po naše zdravlje, a samim tim i do mnogi bolesti. Ne kaže se džabe da sve "ide iz glave". Ukoliko smo psihički stabilni i svesni da možemo uticati na svoj život i njime upravljati, onda ćemo se lakše izboriti sa ovom savremenom "bolešću".

Kada osetite da ste pod stresom, da vam sve ide nizbrdo i da ne možete da kontrolišete stvari kako bi ste hteli, primenite ovu tehniku koja traje svega deset sekundi i osećaćete se mnogo bolje. Sve što treba da uradite je da stanete, duboko udahmete i pokušate da vratite sliku u glavi kada ste nešto dobro uradili, kada ste bili efikasni i kada ste bili ponosni na sebe. Vrlo je važno da se u tom momentu prisetite i tog osećaja sreće i ponosa i da pokušate da istu tu emociju ponovo proživite. Ovo će biti svojevrsna "injekcija" samopouzdanja koja će vam dati vetar u leđa da nastavite hrabro dalje. BONUS VIDEO: DR SEMIR OSMANAGIĆ: OTKRIO SAM NOVAKOVU TAJNU

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR