Glas Javnosti

EPILOG OVE PRIĆE JE ČIST HOROR: Pojeo ostatke nudli iz friza, 20 sati kasnije odsekli mu sve prste i obe noge!

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

Koliko je opasno jesti pokvarenu hranu pokazuje sličaj strudenta iz Velike Britanije kome su lekari jedva spasili život nekon što se "počastio" ostacima obroka koje je njegov cimer ostavio u frižideru.

Momak je u frizu našao ostatke nudli sa piletinom, a koje je njegov prijatelj prethodno veče doneo iz restorana, i bez mnogo razmišljanja ih smazao. Nije prošlo mnogo, počeo je da se oseća loše, javio se jak bol u stomaku i mučnina. 
Cimer ga je brže-bolje odveo u bolnicu, a nedugo zatim su mu se po telu pojavile ljubičaste fleke, a koža je bila neosetljiva na dodir. Sledeći simptom bila je jako visoka temperatura, puls od 166 otkucaja u minuti, pa su lekari morali da mu daju sedative, stoji u izveštaju u časopisu "New England Journal of Medicine". Nije bilo sumnje, dobio je sepsu!

Nakon što se sepsa proširila na udove, lekari su bili prinuđeni da mu amputiraju deo svih 10 prstiju, kao i obe noge ispod kolena. Momku je bilo toliko loše, da su morali da ga prebace helikopterom na odeljenje intenzivne nege u bolje opremljenu bolnicu kako bi mu spasili život. U izveštaju stoji i da prethodno nije imao alergije, primio je redovne vakcine u detinjstvu i nije posebno uzimao alkohol, iako je pušio dve kutije cigareta nedeljno i konzumirao marihuanu svakodnevno.

"Pacijent se osećao  dobro do 20 sati pre prijema u bolnicu, gde je primljen sa razarajućim bolom u stomaku i mučninom nakon što je pojeo nudele i piletinu, ostatke obroka iz jednog restorana", piše u izveštaju, a prenosi Mondo.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR