Glas Javnosti

DOKTORKA JASMINA PEEV: Kako izbeći četiri NAJUBITAČNIJA kancera?

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

Srbija je prema procenama Međunarodne agencije za istraživanje raka, zemlja sa srednjim rizikom obolevanja i visokim rizikom umiranja od malignih bolesti u Evropi

Rak dojke

Ova neoplazma je ubica broj jedan među svim kancerima koja prema svetskim i domaćim statistikama, najviše ubija ženski rod. Konstantno povećanje incidencije raka dojki je apsolutno skandalozno. Jedino što se predlaže kao ‘’prevencija’’, jeste godišnja radiološka kontrola – a to je dodatno ozračenje dojki koje može samo po sebi da izazove rak! Pošto se svaka ekspozicija radijacije tkiva sabira u toku života – onda što više kontrola, to veće ozračenje i to opasnije po zdravlje redovno ”kontrolisane” zdrave žene. Međutim, niko ne donosi ni reč o pravoj prevenciji ovog tipa kancera koji bi pokosio sâm uzrok oboljenja! A ona postoji. Ma koliko to zvučalo neverovatno, neobično i prosto: ŽENE KOJE RAĐAJU MLADE I DOJE SVOJE POTOMSTVO – ONE IMAJU MANjU INCIDENCIJU ove pošasti. Što više dece i što duže dojenje – to bolje za ženu i njeno zdravlje, to manje pojave ovog raka. Statistike govore! Podaci dolaze direktno iz moje nemačke knjige Patologije s treće godine medicine! Tu piše i da časne sestre koje niti rađaju niti doje, imaju najviše slučajeva ovog raka. Ove statistike se skrivaju i s toga prilažem i sâm izvor informacije*. Nikada ih nigde nisam videla objavljene ni u jednim medijima sveta!

Pošto je sada uobičajeno rađati posle tridesete, onda je sasvim jasno zašto je incidencija raka dojke takva kakva jeste. Odavno se radi s perfidnim metodama na tome, da se natalitet smanji – švajcarski Nestlé je umesto tri ptičića stavio dva na svom logu, kako ne bi neko pomislio da troje dece u gnezdu jeste dobra stvar; studije postaju sve duže i duže, što je zastrašujuće za biloški sat ženskog roda… Posle bezbrojnih duhovnih resetovanja žena i socijalnih ”inžinjeringa” (sluđivanja) dogurali smo dotle da je danas cocijalno prihvatljivije da se vidi mlada žena napumpana silikonima, izveštačena do ružnoće, upotrebljavajući svoje grudi i zadnjicu samo kao simbole za neki sterilni seks, bez poroda, nego mlada žena s bebom u rukama.

 


Mlada majka koja doji dete je postala sramota — ona je simbol neobrazovanosti, bede… i svi joj okreću leđa. Zato se abortira, dok nam demografija piše samo negativne brojke. Kako da nam društvo ozdravi kad su nam žene sluđene, prevarene, neinformisane?  A još gore od abortusa iz materijane bede jeste abortus iz moralne bede, gde žene abortiraju žensku decu! Ženska deca su nosioci nacije, jezika, kulture… zato Jevreji smatraju Jevrejem samo onog kog je rodila Jevrejka – po majčinskoj liniji računaju pripadnost narodu. To ih spasilo u 2 000 godina izganstva! Žene, kao nosioci narodne etike, duha i bića jesu loza na kojoj raste naRod! Devojčice nose u svjim jajnicima svo svoje potomstvo, od samog rođenja. One bi trebale biti najdragocenije blago! Njima treba samo omogućiti uslove za rađanje… te prazne kuće po selima Srbije, davati ženama koje trebaju krov nad glavom, a imaju potomstvo. Davati im specijane uslove za obrazovanje, gde mogu da doje bebe pri slušanju predavanja; da mogu da nose bebe na fakultete i na posao… da imaju prednost na svakom koraku, pri svakoj delatnosti! Tako se čuva narod i osigurava njegova budućnost. Gde devojčice žive, životna okolina mora biti podobna, čista. U našim uslovima, očevi bi morali da s Gajgerovim aparatima provere da li njihove ćerke žive u ne-radioaktivnoj sredini i da s vremena na vreme kontrolišu ove vrednosti kako bi se ženska deca kao nosioci loze očuvala! Radijacija utiče na potomstvo, ali tek u drugoj ili trećoj generaciji… Moramo čuvati ćerke, da bi rađale… da bi mogle rađati! Jer, danas, sve radi protiv života. Samo Ruska Crkva šalje pravu hrišćansku poruku devojkama : ” Rađajte, ne ubijajte, svoju decu, dajte ih nama- mi ćemo se brinuti o tim životima…”. Neka bude blagosovena ova crkva, njihovi popovi, sve što im pripada i sve njihove reči. I svakoj zatrudneloj devojci – blagosov! Pa neka nosi dete u crkvu, ako ne može da ga hrani, a da rađa za svoje zdravlje, dobrobit naRoda, spas slovenskog Roda…

Rak debelog creva

Odmah posle kancera dojke kod žena i posle kancera pluća kod muškaraca, na drugom mestu liste raka-ubice stoji rak digestivnog trakta koji se uglavnom manifestuje u donjem, rektalnom delu, gde hrana ostaje predugo, pri konstipaciji ili usporenom varenju. Kod ove neoplazme, takođe, jedina predložena ‘’prevencija’’, jeste opet, ponekad invanzivna i neprijatna: godišnja kontrola! Ali, lekarski pregled ne utiče na sam uzrok obolenja niti može biti prava prevencija.

Ctatistički gledano, rak debelog creva ne postoji u zemljama gde se ne jede meso! Svetska zdrastvena organizacija je tek nedavno stavila** crveno meso na listu kancerogenih okidača! A to se znalo oduvek, da mi nismo dizajnirani da varimo lešine – naša pljuvačka počinje varenje pri procesu mastikacije (žvakanja) kao kod svih herbivornih bića – naša pljuvačka ima enzime za varanje za razliku od karnovoraca koji progutaju svoje žrtve bez žvakanja. Naša stomačna kiselina ne može da svari dlake, kopita, kandže kao karnivorne kreature koje to mogu. Njihova creva su daleko kraća tako da se svareni ostaci brzo izbacuju, za razliku od nas. Kad se lešine životinja stavi u naš sistem za varenje, one ostaju predugo, jer su naša creva dugačka kao kod svih biljojeda : proporcija telesne površine prema dužini creva odgovara proporciji koja se nalazi kod slonova, žirafa… Lavovi, tigrovi imaju proporcije drugih dimenzija, jer su im creva kratka! Tu priroda govori! Eto, zašto imamo ove vrste bolesti! Jer su nas otuđili od pravilne isxrane. Kažu, nećete imati proteina! A majčino mleko koje ima 1,2 % proteina udvostruči težinu bebe za 6 meseci! Zašto, onda, odraslom čoveku treba više proteina nego što ih ima šargarepa (0,7%), pšenica (10%), sočivo (20%)… ? da bi se formirale staračke fleke, organi razrušavali, bubrezi opterećavali.. a creva trovala aminima koji uzrokuju rak? I ovi statistički podaci se i dalje skrivaju od naRoda. Ljudi se plaše da će im nedostajti proteini i da će im trebati dodatni vitamin B12 iako se ovaj vitamin dodaje i karnivarima i alkoholičarima. Inače, molekul vitamina B12 zakačen je na cijanid, pa pri varenju ovog vitamina nastaje mikro trovanje jetre! Postoji i dobar Vitamin B12 koji je deset puta skuplji i ne proizvodi se u Evropi…

Sve u svemu, cveže voće i povrće je najbolja prevencija protiv ovog tipa kancera – to jest, posna hrana! Da li je našim monasima trebao vitamin B12 na posnoj hrani da bi preživeli dugogodišnje postove? ili su doguravali do sto godina? bez dodatka vitamina B12?

Rak grlića materice

Svi znamo da žene instiktivno izbegavaju muškarce koji se ne peru i izgledaju nehigijenski. To je od životne važnosti za ženu! Jer, neopran ud, ima žutu smegmu oko glanda penisa koja literalno ubija ženu s virusom koji živi u toj nečistoći i prenosi se na grlić materice pri polnom odnosu (HPV). Dakle, dovoljno je malo higijene, bar PRE ODNOSA, da bi žene izbegle ovaj tip raka. U ekstremno nehigijenskim uslovima Indije, čak i muškaci oboljevaju od raka penisa, zbog nečistoće.

A iz statistika, znamo i da je promiskuitet, to jest, veliki broj partnera, povezan s rakom grlića materice i problemima steriliteta!

Tako, opet dolazimo na biblijske savete, da su lojalnost partneru, čednost i umerenost u seksu, blagotovrni po zdravlje.

A naši preci, stari Sloveni, su se svakodnevno prali u hladnoj vodi, ”kako bi bili blizu Stvaraocu u čistoći bića…”

Rak pluća

Najčešći uzrok raka pluća je svima poznat – pušenje! Ali, danas, možemo dodati i zagađenje vazduha. E, na tome može i mora da se radi — problem adikcije, mora svako sam sebi da reši… pa da se odvikne od pušenja. A korumpiranim političarima se ne sme dozvoliti da spaljuju tuđe đubre po našim deponijama i zagađuju vazuh naše dece. To je vitalno političko pitanje.

 

Alkohol je okidač za sve vrste rakova, jer su njegove kalorije ”prazne”, nemaju ni vitamine ni minerale.

Sva veštačka hrana s aditivima, kolorantima, konverzantima, GMO… je takođe opasna. Izbegavanje lajt produkta koji imaju aspartam – sprečava rak urogenitalnog trakta.

(Glas javnosti/Borba za istinu) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR