Glas Javnosti

DA LI SKIDATE BRUSHALTER? Nekada je bilo ZABRANJENO stalno nošenje ali danas se PREPORUČUJE i to samo iz OVOG razloga!

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

Kroz odrastanje nas je pratila konstantna bojazan da će nam naškoditi ako brushalter ostavljamo na sebi ceo dan, pa je bilo čestih dilema spavati ili ne sa njim na grudima, ali nova vremena donose i nova pravila, pa se sada toplo preporučuje da se uopsšte ne skida.

Brushalteri su danas dostupni u različitim varijantama i dezenima, napravljeni tako da odgovaraju svakoj ženi. Osim toga što odeća bolje izgleda sa njima, postoji još nekoliko razloga zašto bi trebalo da ih nosite.

Manji bol u vratu

Verovatno ste već čuli da veće grudi mogu da uzrokuju bolove u vratu. To je definitivno tačno, a bol može da se javi i u leđima i ramenima.

Dok je nekim damama koje imaju preterano bujno poprsje, potrebno smanjenje da bi se rešile tih bolova, drugima je dovoljno da nose brushalter, koji će držati teret grudi.

Bolji položaj tela

Gravitacija ne štedi nikoga od nas, a s obzirom na to da grudi mogu da budu uzrok bolova i neprijatnosti, mogu da utiču i na držanje.

Drugim rečima, redovno i svakodnevno nošenje brushaltera može da pomogne da imate manje problema sa kičmom i da vas grudi manje vuku napred, tj. da imate bolje držanje.

Grudi neće boleti tokom treninga

Zbog pomeranja tkiva, tokom trčanja ili uopšteno, vežbanja, može da se javi bol u grudima. Srećom, rešenje je jednostavno, nosite sportski brushalter.

On će držati dojke "na mestu" i smanjiće neprijatnost.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR