Glas Javnosti

ЦЕНА ЛЕПОТЕ НЕКАД ЈЕ ЈАКО ВИСОКА; У ТО СЕ УВЕРИЛА И ТРУДНИЦА КОЈА ЈЕ ЗАМАЛО ИЗГУБИЛА ВИД ЗБОГ СВЕ ПОПУЛАРНИЈЕГ ТРЕНДА УЛЕПШАВАЊА

Zdravlje
Autor: Глас јавности/ Телеграф.рс/ Блиц/ од 04.08.2018.

Трудница, Стејси Бел (22) изгубила је потпуно вид на два дана због третмана који је у последње време и те како популаран код девојака. Умало да не види никада своју бебу.

Ова 22-годишњакиња већ три године ставља вештачке трепавице у истом салону, међутим, због трудноће је одлучила да оде у салон који је удаљен неколико минута од њене куће. Козметичарка ју је упитала да ли жели да одраде тест на алергију, међутим одбила је јер већ три године ставља вештачке трепавице и никад није имала неких реакција или проблема.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lena Lashes (@lashesbylena) on

- Осећала сам се другачије, није ми било пријатно. У једном тренутку ми је упао лепак у око, козметичарка га је брзо очистила, али јако је болело - рекла је она за британски "Мирор".

Међутим, чим је ушла у кућу увидела је да су очи почеле да јој отичу, крваре и боле.

- У почетку сам игнорисала, међутим бол је постајао све јачи и јачи. Било је престрашно, мислила сам да ћу ослепети. Из миунута у минут било ми је све лошије - додала је она.

Одмах је посетила лекара који јој је дао само капи за очи. Међутим, ситуација је била све гора и гора.

- Изгубила сам вид, мутило ми се пред очима, нисам могла ни да их отворим, једноставно ништа нисам видела. Уплашила сам се, нисам желела да ослепим. Имала сам данима јаке главобоље, бол у и испод очију, имала температуру, баш сам се уплашила, а ипак сам у другом стању. Опет сам морала да идем код лекара - објаснила је она.

Уплашена да ће да изгуби вид, Стејси је позвала салон у коме су јој постављене трепавице како би им саопштила да трпи стравичан бол.

Међутим, они нису желели да преузму одговорност, иако им је рекла да за три године никада није имала проблем, као и да је проблем у њиховом третману.

Тамошњи медији нису успели да добију коментар од салона.

 

Глас јавности/ Телеграф.рс/ Блиц/ од 04.08.2018

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR