Glas Javnosti

Žmurke za vreme policijskog časa

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Kada je otkucao policijski čas, ulice su bile skoro prazne. Svi su otišli kući osim nekoliko policijskih patrola i onih koji nisu stigli do svojih vrata do pet.

Radi bezbednosti i zaštite svih državljanina naše zemlje, postrožene su mere zaštite, pa je od juče stupila na snagu nova uredba koja zabranjuje izlaženje napolje svim licima posle 17h, jer kako je rekao predsednik, narod očigledno ne može da bude disciplinovan.

 

Jedan video to i pokazuje. Naime, u Beogradu na Starom sajmištu, jedan čovek je kršio policijski čas jer se šetao kasno uveče, međutim ono najsmešnije što je uradio možete pogledati na snimku:

 

On je sa sobom poneo "oklop" kako bi se sakrio od policijske patrole koja je u tom trenutku prolazila, a neko je sve to zabeležio kamerom.

Ovaj snimak dokazuje da postoje pojedinci koji se ne pridržavaju pravila, te očigledno ne poštuju svoj ni tuđi život.

Juče je od 4h do 7h bilo određeno i vreme kretanja penzionera, 928 radnji su otvorene za njih, dva metra je morao biti razmak, svi su dobili maske na ulazu, a radnici su imali rukavice i maske. To vreme je odabrano, kako je predsednik Vučić rekao da "bismo ih demotivisali da izađu".

Izvor: Srbija Danas

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR