Glas Javnosti

NEPRIJATNI MIRIS OD PEČENJA RIBE : Da li ima rešenja za to?! Rešenje pravo iz kuhinje

Hrana
Autor: Glas javnosti

Postoje neki trikovi koji će vam olakšati pripremu i učiniti ribu mnogo ukusnijom, pa će se dopasti i onima koji odbijaju da je jedu.

Možda vam deluje čudno, ali kora pomorandže prženoj ribi daje poseban šmek. Dodajte je u marinadu i učinite ribu daleko ukusnijom.

Sok od limuna ne morate da dodajete u marinadu, ali je zato dobro ako gotovu ribu prelijtete njime. Postići će pun ukus zahvaljujući ovom citrusu.  


Krompir nema nikakav uticaj na ukus ribe, ali ima drugu funkciju. Pola sirovog krompira stavite u tiganj dok je pržite i oslobodićete se neprijatnog mirisa prilikom termičke obrade.

Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR