Glas Javnosti

ŽENA KOJA LUDO VOLI MUŠKARCA OSTAVLJA IZ OVIH RAZLOGA : Evo spiska nepoželjnih postupaka

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Žene su tu da brinu, da budu podrška, da ukažu kada veza ne štima, ali šta kada se žena umori od pričanja i veza krene da se raspada. Zato evo spiska nepoželjnih stvari koje možda muškarci mogu da pričitaju i malo porazmisle o svemu.

Žene ne vole monotonost

Nije da žena želi da njena romantična veza bude vožnja rolerkosterom, važno je ostaviti malo prostora za nove stvari. Ako muškarac insistira na odlasku u isti restoran svaki dan ili želi da putuje na isto mesto svaki godišnji odmor jer ne želi da izađe iz svoje zone udobnosti, njegovoj partnerki sigurno će uskoro dosaditi.

Konstruktivan razgovor rešava sve

Kada žena razmišlja o prekidu sa svojim voljenim, najverovatnije je do tada već mnogo pokušala da spasi ovu vezu. Ali ako partner odbije da razgovara o stvarima koje je zabrinjavaju i, u isto vreme, nastavi da se žali na njene nerealne zahteve, ona će ostati bez sumnje da je vreme za prekid.

Ukoliko je zapostavlja muškarac zbog prijatelja

Nemate puno u čemu da uživate ​​kada vas dečko iznenada ostavi samu tokom vikenda, ostane u gradu do kasno – ignorišući vaše pozive ili na bilo koji drugi način poremeti vaš raspored. Ako se navikao da otkazuje vaše izlaske i umesto toga provodi vreme sa svojim prijateljima, žena će početi da shvata da je to signal da je od male važnosti u njegovom životu – neće proći predugo pre nego što ode zauvek.

I kada se čudno ponaša kao da želi da sakrije nešto

Ako se ponaša kao da nešto krije, definitivno vara, prvo je što ćete pomisliti ako primetite tajnovito ponašanje partnera. Ako partner izbegava slanje poruka kada je u vašoj blizini, govori u nejasnim detaljima o svojim planovima ili se brani kada ga pitaju gde je bio, nedostatak iskrenosti i otvorenosti nateraće svaku ženu da poželi da potraži drugu, stabilniju vezu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP