Glas Javnosti

Zemlja u kojoj PSI LUKSUZNO ŽIVE, imaju banje, salone, kafiće…(VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

U nekoliko japanskih gradova registrovani su taksisti koji pružaju uslugu vožnje vlasnicima pasa uz posebne pogodnosti kako bi se pas bezbedno prevezao do željene lokacije.

Mada ovom uslugom može da se pohvali i Beograd gde ima vozača koji obožavaju ovu vrstu mušterija.
Za one koji žele da pobegnu iz užurbanog gradskog života, zajedno sa svojim psom, na raspolaganju im je Doggis Island Resort&Villa. Ovo ultra luksuzno odmaralište nudi četiri vile, od kojih svaka ima svoju jedinstvenu estetiku - prenosi republika.rs. Psu je na raspolaganju kupanje u bazenu i spremanje kulinarskih specijaliteta namenjenih samo njima. Kako je sve luksuzno, tako su i vlasnicima i psima na raspolaganju visokokvalitetne potrepštine, kao što su organski šamponi i kese za izmet.


U Japanu postoji specijalizovani kafić gde možete da se družite sa svojim krznenim četvoronošcem i gde ćete dobiti hranu koja je podjednako dobra i za pse i za ljude, od ćufti i pilećih odrezaka do pica i kolača. U ovom kafiću možete da proslavite rođendan svog psa, uz poseban tanjir rolovane piletine, i družite se sa drugim vlasnicima i njihovim ljubimcima.
U pojedinim salonima, pored šamponiranja i kupanja, psi mogu da uživaju u blagodetima toplih banja, opuštajućim masažama i kapsulama sa kiseonikom kako bi očistili pore. Sve vreme tu su treneri i profesionalci sa kojima vlasnici mogu da se konsultuju i posavetuju o zdravstvenim problemima koje pas eventualno ima.
U Japanu je veoma dobro razvijena služba koja može da pruži potpunu 24-časovnu brigu o kućnim ljubimcima. Pse možete ostaviti u vrtiću za pse ili će neko, po vašem pozivu, doći da brine o njemu. Pored toga, nude se i usluge izvođenja u šetnju i brige o starijim psima.
Smrt vernog kućnog ljubimca može biti veoma bolna a u Japanu postoji mnogo mesta koji pružaju sećanje na kućne ljubimce, uključujući i Memorijalni park za kućne ljubime Minami-Tama. Vlasnici mogu da izaberu jedan od tri načina kremacije: masovnu, individualnu i kremaciju u prisustvu vlasnika. Pogrebno preduzeće za pse nudi i kovčege i izradu nadgrobnih spomenika.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO! KAKO NAM ISPIRAJU MOZAK!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR