Glas Javnosti

Želite ulogu u seriji Gospodar Prstenova? IZNENADIĆETE SE KAKVE LJUDE TRAŽE!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Čuvena Tolkinova trilogija "Gospodar prstenova" trebalo bi uskoro da dobije svoj nastavak u vidu serije, a producenti uveliko traže glumce koji će igrati brojne uloge u tom projektu. Međutim oni su u potrazi za ljudima koji imaju posebne crte lica, uglavnom ožiljke i neke anomalije koje će ostaviti utisak na publiku

Naime u bizarnom pozivu koji je kompanija "BGT Actors, Models & Talent", sa sedištem u Novom Zelandu, objavila na Fejsbuku. Otkrili su da su u potrazi za ljudima koji će glumiti u seriji i naveli svoje čudne zahteve za one koji žele da se prijave.

"Potrebni su ljudima koji izgledaju čudno", glasi naslov reklame.

"Imate li izbačenu vilicu, opekotine na licu, duge mršave udove, duboke jagodice, linije na licu, ožiljke od akni, uši koje štrče, zanimljive noseve, male oči, velike oči, bilo kakve deformacije?", piše u oglasu.

"Imate li jedno oko, stakleno oko, možete da izvadite jedno oko?", navodi se u video-snimku okačenog uz oglas.

"Mršava lica, nedostaju vam udovi? Izgledate neobično", navodi oglas koji poziva i muškarce i žene od 18 do 65 godina, bilo koje nacionalnosti, i sa sedištem na Novom Zelandu, gde se snima serija u produkciji "Amazon Prime".

Prema "LadBible"-u, ovo nije prvi put da serija traži osobe neuobičajenog izgleda, jer su ranije tražili ljude da igraju "groteskna čudovišta" u seriji.

Druga kompanija je tražila "dlakave ljude svih starosnih doba i etničkih grupa".

Mediji navode da će serija koštati neverovatnih milijardu dolara, a snimanje na Novom Zelandu odgođeno je početkom ove godine zbog pandemije koronavirusa.

Radnja serije se i dalje čuva u tajnosti, iako je otkriveno da će istražiti nove priče koje su prethodile Tolkinovoj "Družini prstenova".

(Izvor: B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR