Glas Javnosti

Želite odma da saznate da li ste TRUDNI uzmite PASTU ZA ZUBE!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Pobornici alternativnih metoda utvrđivanja trudnoće kažu da je ovaj test jedan od najlakših načina testiranja na trudnoću.

Žene koje su pisale na forumima da možete da proverite da li ste trudne i jeftinijim trikom, kažu da su rezultati provereni. Ukoliko se odlučite za ovu metodu, trebalo bi da koristite isključivo belu pastu za zube, bez tačkica i naravno ne bi trebalo da bude u dve boje.

Način testiranja je sledeći: u posudu sipate malo paste za zube i preko nje vaš prvi jutarnji urin. Kada su se i urin i pasta "povezali", ostavite tako da odstoji 3-5 minuta.Verovanje je da je žena verovatno trudna ako se pojavi plava ili tek plavičasta boja. Hormon HCG uzrokuje hemijsku reakciju u kombinaciji sa pastom za zube, ali ako "trudničkog hormona" nema u urinu, tada neće biti ni reakcije ni promene na zubnoj pasti.

Bilo da vam je prirodni test na trudnoću pozitivan ili negativan, medicinske metode poput utvrđivanja trudnoće preko krvi ili urina u laboratoriji su najpouzdaniji način da saznate da li ste trudni ili ne. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR