Glas Javnosti
posta

Zbog LOŠE FRIZURE PALA I ODŠTETA OD 271.000 DOLARA

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Frizura jedne manekenka iz Indije je zauvek promenila njenu sudbinu jer je pretrpela gotovo nepopravljivu mentalnu traumu, a potom je novčana kompenzacija od 271.000 dolara nadoknadila sve njene gubitke.

Model sa izuzetno dugom kosom, koja zarađuje tako što promoviše proizvode za kosu različitih brendova, je redovna mušterija poznatog salona u Delhiju. Novom radniku u pomenutom salonu manekenka je dala detaljna upustva oko šišanja njene kose. Ostali radnici salona ne obraćajući pažnju na manekenku kao i na to da je pala u ruke novom radniku srušili su joj snove o vrhunskom modelingu u koji je neposredno nakon toga trebala da se upusti. 

Ošišavši veći deo njene kose, ostavljajući joj samo 10 cm dužine ispod ramena, što je zaista malo u poređenju sa dužinom kose sa kojom je došla, mušterija je prijavila salon Nacionalnoj komisiji za rešavanje potrošačkih sporova, koja joj je dodelila 20 miliona rupija (271.000 dolara). Predsednik panela, RK Agraval, izjavio je: “Nema sumnje da su žene vrlo obazrive i pažljive kada se radi o njihovoj kosi. One troše veliku količinu vremena na održavanje svoje frizure i emotivno su povezane sa njom. Devojka je bila model za proizvode za kosu zbog dužine svoje kose, i sarađivala je sa jako velikim brendovima, što joj je sada onemogućeno".

Kako NDTV javlja, model je trebalo da bude intervjuisana na televiziji, malo nakon što je posetila salon. Budući da njen redovni frizer nije bio dostupan, preuzela ju je druga zaposlena. Kada je bila očigledno nezadovoljna frizurom, salon joj je ponudio besplatan tretman kose kao kompenzaciju, ali situacija je postala još gora. Kako ona kaže, tretman je bio sumnjivog porekla i oštetio joj je kosu u velikoj meri.

Za mnoge ljude, loša frizura nije toliko velika stvar, ali za ovu ženu, situacija je sasvim suprotna – prema navodima, izgubila je nekoliko angažmana zbog ove nemile situacije.

Glas javnosti

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR