Glas Javnosti

ZA USPEH NA POSLU: Najbolje boje za prostor oko radnog stola prema feng shui principima

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Bez obzira da li imate posebnu sobu koju ćete da koristite kao kućnu kancelariju ili ste napravili ugao u kuhinji ili dnevnoj sobi, jedan jednostavan i efikasan način da počnete sa uređenjem je boja.

Evo nekoliko boja koje su odlične za kancelarijsko okruženje:

Bela boja

Bela je povezana sa metalnim elementom u sistemu boja pet elemenata. Metalni element znači produktivnost. Ako imate problema sa odlaganjem ili ako vam je teško da završite stvari koje započnete, bela je dobra boja koju možete da dodate dizajnu vaše kancelarije, prenose Novosti.


Siva boja

Siva se nalazi između bele i crne, a takođe ima kvalitete metalnog elementa. Svetlija, hladna siva donosi energiju sličnu beloj, što je čini još jednom sjajnom bojom za unapređenje produktivnosti. Toplija siva sa smeđim nijansama je zemljanija i doneće mirniju, stabilniju energiju.

Braon boja

Braon je povezana sa elementom zemlje u sistemu boja od pet elemenata. Za ovaj element su povezane različite nijanse braon, kao i drugi zemljani tonovi. Ako ste skloni da se osećate uznemireno ili zabrinuto dok radite, dodavanje elementa zemlje kućnoj kancelariji može da vam pomogne da stvorite više lakoće.

Crna boja

Crna je povezana sa elementom vode. Voda označava mudrost i pronalaženje svrhe. Element vode i crna takođe su usko povezane sa vašom karijerom. Ako osećate da vam nedostaje jasnoća u vezi sa karijerom ili svrhom u životu, pokušajte da dodate male količine crne u svoj kancelarijski prostor.

Žuta boja


Poput braon, žuta je povezana sa elementom zemlje. To je zapravo tradicionalna boja zemlje u feng šuiju. Žuta takođe izaziva energiju sunca i osećaj radosti. Ako žudite za više lakoće i harmonije, pokušajte da dodate žute tonove.

Zelena boja

Zelena je povezana sa elementom drveta, a drvo je povezano sa rastom i delovanjem. Ako osećate da je u vašem kancelarijskom prostoru niska ili spora energija, povećanje energije drveta dodavanjem zelene boje može pomoći u dodavanju vitalnosti.
 

Crvena boja

Crvena je veoma moćna i povoljna boja u feng šuiju. Aktivira i štiti, a povezan je sa elementom vatre. Ako je energija u vašoj kancelariji "isključena" i morate da promenite svoju sreću, dodajte malo crvene boje u dekor kancelarije, piše The Spruce.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR