Glas Javnosti

Njene oči su prozvane za najlepše oči sveta (VIDEO)

Život
Autor: Glas javnosti

Megan se bavi biomedicinskim inženjeringom, ali zahvaljujući svojoj posebnoj karakteristici postala je popularna i na društvenim mrežama, te zarađuje novac i na taj način

Internet je doprineo tome da svet brže nego ikada sazna za najrazličitije fenomene, tuđa iskustva, talente, lepotu, neobičnosti... Do svakog kutka planete, pa i onog najudaljenijeg, neprestano stižu nove vesti i informacije i čini se danas svako može da dođe do svojih pet minuta slave, bilo to zasluženo ili ne. Nenadana internet slava desila se i Amerikanki Megan Megs Ričmond, a sve zbog neverovatne boje njenih očiju.


Ova mlada dama je iz Majamija, a postala je TikTok i Instagram senzacija zahvaljujući spontanoj objavi teksaškog preduzetnika i influensera Rohama Farokia. Naime, on je slučajno sreo pre nekoliko dana na ulici, a njene oči su ostavile takav utisak na njega, da ju je zamolio da je snimi."Njene oči su jedne u milijardu", napisao je ovaj preduzetnik.

 

Snimak na kome mu Megs pokazuje predivnu, svetloplavu boju svojih očiju i dokazuje da nije reč o kontaktnim sočivima pregledan je više od 50 miliona puta! Ova crnka je zatečenom Rohamu čak na licu mesta pokazala i fotografije iz detinjstva koje svedoče o tome da je zaista rođena sa ovom specifičnom, upečatljivom nijansom.

Megan se inače bavi biomedicinskim inženjeringom, ali zahvaljujući svojoj posebnoj karakteristici postala je popularna i na društvenim mrežama, te zarađuje novac i na taj način. Njeni snimci uvek postižu milionske preglede, iako na istim uglavnom najčešće pokazuje svoje oči ili priča o njima.
Statistika kaže da samo osam do 10 procenata ljudi na svetu ima plave oči, ali izrazito svetloplava nijansa kakvu ima Megs je još mnogo, mnogo ređa. Ona sama kaže da ima "godžo" oči, aludirajući na lik Satoru Godža iz japanske manga serije koji ima identičnu nijansu očiju.



Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR