Glas Javnosti

Kakva sudbina: Ljubavni par preživeo isti dan odvojene avionske nesreće

Život
Autor: Glas javnosti

Stefano Pirilli (30) i Njegova Verenica Antonietta Demasi (22) Čudesno Prolaze Kroz Izazov!

U retkom nizu događaja, Stefano Pirilli (30) i njegova verenica Antonietta Demasi (22) doživeli su neobičan susret s nesrećom. Dok su planirali opušten let ka severnom italijanskom gradu Torinu, njihovi odvojeni avioni su doživeli neočekivane poteškoće.


Stefanov dvosed TECNAM P92 ECHO je krenuo ka San Gilliu, ali se suočio s problemima i srušio. U isto vreme, avion Antoniette se srušio 25 milja dalje, blizu naselja Buzano. Ovo retko dejstvo sudbine ih je dovelo do istog trenutka opasnosti.

Brza intervencija vatrogasaca omogućila je spasavanje ovog neobičnog ljubavnog para. Izvučeni su iz olupina svojih aviona i odvedeni u bolnicu zajedno sa pilotima. Ova neobična priča o preživljavanju ostaće urezana u njihovu ljubavnu priču kao jedinstvena avantura koju su zajedno prebrodili.
Lekari su rekli da je Antonietta zadobila povrede karlice, dok su pilotu njenog aviona, Paolu Rotondu (38), konstantovane povrede glave.


Energetski Čudo Stefani, Preživeo Avionski Pad Bez Ozleda, Ali Ljubavnica Antonietta U Neprijatnoj Situaciji!

U čudesnom obrtu sudbine, Stefano Pirilli, 30-godišnji energetski konsultant, prošao je kroz neviđeno iskustvo kada je njegov dvosedni avion ostao netaknut. Njegov prijatelj i pilot, Nicola Fiscarelli (42), izjavio je da su obojica pretrpeli samo manje povrede.

“Brzo sam pozvao hitne službe, a potom sam pokušao kontaktirati Antoniettu, ali bez uspeha. Kada su vatrogasci stigli, obelodanili su da je ovo bio drugi pad aviona za ovaj neobičan par istog dana. Ludilo!" izjavio je Nicola.


Stefano je emotivno dodao: “Antoniettino prvo letenje završilo se neočekivano. Teško je opisati kako se dan pretvorio iz prelepog početka u dramatičan preokret s oboje nas u odvojenim avionima. Žao mi je što se to dogodilo, posebno jer je ovo bilo njeno prvo iskustvo u letenju."

“Imamo sreću da nismo poginuli a naše misli su sa pilotima koji su povređeni. Samo želim da moja devojka i pilot postanu bolji, ništa drugo nije važno.

Šefovi civilnog vazduhoplovstva otvorili su istragu u obe avionske nesreće.

Glas javnosti/Zanimljivosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR