Glas Javnosti

7 prednosti mobilnih telefona za poslovne ljude

Život
Autor: Glas javnosti

Čak i sastanci oči u oči postaju sve ređi, a sve ih je zamenio samo jedan uređaj – mobilni telefon, bez kog dan ne mogu da zamisle ni zaposleni, a ni menadžeri.

Prednosti mobilnih telefona za poslovnu komunikaciju oduvek su bile očigledne, ali moderne organizacije se sve više okreću mobilnim tehnologijama.

Odgovor društva na COVID-19 ubrzao je ovaj trend. Sa većim pritiskom da se podrži rad na daljinu i da se održi veza sa kupcima i dobavljačima, mobilne komunikacione tehnologije postale su alat koji je od vitalnog značaja za uspeh biznisa širom sveta. Izdvajamo nekoliko najvažnijih prednosti.

Bolja saradnja

Novi digitalni alati olakšavaju saradnju na radnom mestu. Platforme kao što su Zoom, Slack, Viber, WhatsApp i druge omogućavaju zaposlenima da stalno budu u kontaktu i da sarađuju u realnom vremenu. Ovi alati imaju i aplikacije za desktop računare sa punim funkcijama i ubedljive mobilne interfejse za telefonsku tehnologiju. 


Elegancija

Osim alata, mobilni telefon postao je i deo imidža poslovnih ljudi, neka vrsta statusnog simbola. 

Veća dostupnost

Da biste napredovali u poslu  važno je da ste lako dostupni. Kada klijenti pozovu kompaniju i smatraju da im je teško da lociraju osobu koju traže, to ih tera da se zapitaju žele li da rade i dalje sa tom kompanijom. Mobilni telefoni olakšavaju da budete dobar komunikator.

Stalna povezanost

Svi znamo da današnji pametni telefoni nisu samo telefoni. To su mini računari koji su povezani na Internet. Kao rezultat toga, imamo mogućnost da dobijemo pristup skoro svemu što želimo u bilo kom trenutku. 


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR