Glas Javnosti

Svetski poznata franšiza dobija novi film zasnovan na popularnoj seriji

Zabava
Autor: Glas javnosti

Serija "The Mandalorian" seli se na veliko platno, potvrdio je Diznijev studio, najavljujući novi film u franšizi Ratova zvezda pod nazivom "The Mandalorian & Grog".

Prema informacijama iz Varietija, produkcija filma počinje krajem ove godine.

Jon Favreau, reditelj "Iron Man-a" i tvorac serije "The Mandalorian", će režirati film. Serija prati svemirskog ratnika Dina Đarina (Pedro Paskal), koji štiti malog vanzemaljca Grogua, poznatog i kao Beba Joda. Sa trenutno tri sezone serije, četvrta se trenutno razvija.


"Mandalorijanac i Grogu" će biti prvi film u franšizi koji sledi uspeh "Ratova zvezda: Uspon Skajvokera" iz 2019. godine, koji je zaradio milijardu dolara.

foto: društvena mreža X

Jon Favreau će takođe biti producent filma, zajedno sa predsednicom Lukasfilma Ketlin Kenedi i kreatorom serije Ašoka Dejvom Filonijem. Filoni će paralelno raditi na novoj sezoni "Ašoke", sa Rozario Doson u glavnoj ulozi.


Ketlin Kenedi je izjavila: "Džon Favro i Dejv Filoni su uneli dva nova i voljena lika u Ratove zvezda, a ova nova priča je savršena za veliki ekran."


Datum izlaska filma "The Mandalorian & Grog" još uvek nije poznat, ali Dizni je otkrio da će dva nova filma iz Ratova zvezda biti objavljena 2026. godine, a treći film 2027. godine.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti



Glas javnosti/I01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR