Glas Javnosti

NOVA KRIMI SERIJA KOJA JE ODUŠEVILA PUBLIKU: Pogledajte trejler za "Fool me once"

Zabava
Autor: Glas javnosti

Nova godina tek je počela, a na Netflix je već stigla napeta serija o kojoj ne prestaje da se priča. "Fool Me Once" s Mišel Kigan u glavnoj ulozi dostupna je za gledanje od 1. januara, a društvene mreže preplavljene su odličnim reakcijama publike.

Dugo iščekivani triler adaptacija je popularnog romana "Fool Me Once", koji je napisao i objavio Koben 2016. godine. Radnja prati Maju Stern (Mišel Kigan), koja pokušava da se pomiri s brutalnim ubistvom svog supruga Džoa (Ričard Armitidž). Ali kad Maja instalira kameru kojom će nadzirati dadilju koja čuva njenu ćerku, ugleda muškarca kog prepoznaje u svojoj kući. Tačnije, svog supruga, za kog je mislila da je mrtav.


"Narednik Semi Kirs (Adila Akhtar) vodi istragu ubistva i smrti Džoa, dok se bori sa sopstvenim tajnama. Celu priču dodatno zakomplikuje još jedno ubistvo u porodici koje se dogodilo nekoliko meseci ranije. Jesu li ta dva slučaja povezana?" stoji u sinopsisu serije koja se sastoji od osam 60-minutnih epizoda.


Gledaoci su utiske podelili na X-u.

"Nisam očekivao ovako dobru seriju od Netflixa", "Neizvesnost, preokret i sjajan završetak. Godina nije mogla bolje da počne", "Serija me prikovala za TV. Odgledao sam je u jednom danu", neki su od komentara.



Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR