Glas Javnosti

Hit natpis na frizerskom salonu u Mirijevu: “Goca može da radi, ali neće” (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Ova odluka je naišla na veliku podršku među korisnicima društvenih mreža, koji su istakli važnost odmora i vremena provedenog sa najdražima tokom praznika.

Društvenu mrežu X (bivši Tviter) nedavno je “zapalila” objava koja se odnosi na jedan frizerski salon u Mirijevu, tačnije žena koja je odlučila da ne radi za vreme praznika, uprkos tome što može.

Frizerski salon Stojanović objavio je da neće raditi tokom prazničnog perioda, od 31.12.2023. godine pa sve do 08.01.2024. godine. Vlasnik salona je istakao da je “stariji čovek i da mu je potrebniji odmor nego vama”.

Ova odluka je naišla na veliku podršku među korisnicima društvenih mreža, koji su istakli važnost odmora i vremena provedenog sa najdražima tokom praznika. Frizerski salon Stojanović postao je simbol podrške ideji da je odmor važan za sve, bez obzira na posao koji obavljaju.

– Ja sam stariji čovek i odmor mi je potrebniji nego vama. Goca može da radi, ali neće – piše u obaveštenju salona.

U centru pažnje ovog događaja jeste Goca, koja je postala simbol slobodne volje i odluke da vreme praznika provede sa svojim najdražima, umesto da radi i zarađuje. Njena odluka je podstakla ostale korisnike društvenih mreža da ostavljaju komentare ispod objave.

Frizerski salon Stojanović i Goca postali su simboli odluke da se praznici provedu onako kako to srce želi, bez pritiska posla i obaveza.

Objava na Tviteru koja ima 2.000 lajkova ispraćena je pozdravima za Gocu uz komentare: “Ja sam Goca”.

“Bravo za oboje i svaka čast praznicima”, “Svi smo Goca”, “Bogami ovo je najtrenutnija”, samo su neki od komentara. Srećni praznici i ako ne morate da radite budite Goca.

Glas javnosti / O10S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR