Glas Javnosti

Bivši predsednik Amerike objavio listu omiljenih filmova: Evo koji mega hit je izostavio

Zabava
Autor: Glas javnosti

Objavljivanje liste omiljenih filmova na kraju svake godine postala je tradicija bivšeg predsednika SAD, Baraka Obame, koji se posvetio filmskoj produkciji.

Ove godine, Obama je podelio svojih 13 favorita iz 2023, ali je jedan detalj izazvao kontroverze među filmskim entuzijastima širom sveta.


Naime, na njegovoj listi nije se našao megahit "Barbi". Ovaj potez sugeriše da je Obama možda zauzeo stranu u takozvanom "Barbenhajmerovom ratu", bitci za gledanost između dva najveća filmska ostvarenja godine - "Barbi" Grete Gervig i Nolanovog "Openhajmera".


Na Obaminoj listi su se našli filmovi "Leave the Vorld Behind", "Rustin", "American Simphoni", "The Holdovers", "Blackberri", "American Fiction", "Anatomi of a Fall", "Monster", "Past Lives", "Air", "Uljudno društvo" i "Hiljadu i jedan".


Napomenimo da je Obama, od kada je napustio funkciju predsednika, producirao nekoliko filmova pod brendom "Higher Ground". Neki od njegovih najvećih hitova uključuju Netflikovu dramu "Očinstvo" sa Kevinom Hartom i "Vort" sa Majklom Kitonom u glavnoj ulozi.

Glas javnosti/01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR