Glas Javnosti

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK! SNIMANJE KRENULO PO ZLU: Jutjuber RAZNEO SEBE prilikom testiranja bacača raketa

Vesti
Autor: Glas javnosti

Jutjuber je teško povređen kad mu je raketni bacač eksplodirao u rukama tokom neuspešnog testa.

Adam Nouls, veteran američke vojske, zadobio je frakturu lobanje i krvarenje mozga kad mu je eksplodirao RPG-7 u rukama dok je snimao video za pratioce.


Horor incident dogodio se prošlog meseca kad je Nouls isprobavao razne raketne bacače procenjujući opasnost povratnog udara. Šokantni snimak prikazuje bivšeg vojnika koga je iznenada zahvatio plamen dok ispaljuje raketu. Nakon aktiviranja oružja, deo rakete je odmah eksplodirao, a njegov zaštitni šlem je odleteo.

Od udarca su mu slomljene vilica i lobanja dok je na telu imao rane od gelera i opekotine trećeg stepena. Na snimku se vidi da su do Adama odmah dotrčali saradnici koji su mu pružili prvu pomoć nakon čega je avionom prebačen u bolnicu.


Adam, koji se još oporavlja od nesreće i nosi gips na nogama, rekao je da se ne seća ničega nakon odbrojavanja. Nedavno je prvi put pogledao snimak. Jutjuber je objasnio kako se snimanje sastojalo od više testova lansera i da RPG-7 trebalo da bude "poslednji snimak" tog dana.


- Raketni bacač je u suštini eksplodirao - rekao je Adam.


Jutjuber se oseća mnogo bolje, međutim, pred njim je još nekoliko meseci rehabilitacije. Medicinski troškovi presađivanja kože i drugih operacija navodno su premašili 300.000 dolara. Nouls ipak namerava da nastavi sa radom na svom kanalu i tvrdi da ga eksplozija neće sprečiti da napravi još snimaka u budućnosti.


Glas javnosti/A03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR