Glas Javnosti

Samo uz slogu i Božju pomoć možemo pobediti

Vesti
Autor: Glas javnosti

U Ukrajinu vlast iz Rusije poslala 200.000 vojnika. U Izraelu mobilisano za 24 sata 400.000 I jos 800.000 stavljeno u potpunu pripravnost i to za teritoriju 40x8 kilometara sa nesto više od 2.3 miliona stanovnika.

Istovremeno iz Ukrajine je povučeno više od 1000 jevrejskih oficira i vraćeno u Izrael.

Postavlja se pitanje šta se to zapravo dešava, zar nije svima već očigledno kakve sile su u pokretu. Nažalost ceo svet se ponaša kao da se kolektivno nalazimo  pod njihovom crnom magijom. 


Gde su stručnjaci za vođenje neokortikalnog rata. Preduge se pravimo slepi i donosimo loše odluke. Dosta je bilo da izdajnike od Vuka, Stojana Novakovića pa sve do danas proglašavamo za stubove srpstva. Njih koji su bili satanisti.

Čak i danas tih parazita ima jednako u vlasti i van nje, i to ne samo u Akademiji i u Crkvi i u prosveti, sudstvu, ekonomiji. Ko njih privede redu  i poznanju prava, biće lićni Božji poslanik.

Jedino uz Božju pomoć I sve nebeske vojske možemo da spasimo ovaj naš Sveti rod. Duboko verujemo u to, jer samo Srbin koji veruje da je Rab Božji, dobice blagoslov od Svevišnjeg. Srbi su mnogo puta doživeli pomoc Božje Sile i Vojske. I uvek su pobedili u ratu. Sada ovaj biblijski sukob dobra i zla moramo dobiti i u ratu i nastaviti u miru i složiti svu verujuću braću.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR