Glas Javnosti

ŠOKANTAN INCIDENT U BRAZILU: Žena ODESKLA POLNI ORGAN mužu, jer je mislila da je VARA sa rođakom

Svet
Autor: Glas javnosti

Muž kome je žena odsekla pe*is i bacila ga u wc šolju, senzacionalno je oprostio svojoj supruzi.

Dajan dos Santos Farias divljački je napala svog supruga 22. decembra u porodičnoj kući u Atibaji u Sao Paolu u Brazilu , nakon što je otkrila da je on navodno bio intiman sa njenom 15-godišnju rođakom.


Priznajući brutalni čin brazilskoj policiji, profesionalna kuvarica Dajan ispričala je kako je prvo zadirkivala svog muža da misli da će imati čudan se*s, namamivši ga SMS porukom u kojoj je pisalo da planira da nosi erotsko donje rublje.

On je legao na krevet, a ona je isključila svetla. Tada je izvadila žilet i nasilno počela da seče njegov penis.


Sada je njen muž, čiji je identitet sačuvan, podelio svoju mučnu stranu jezivog susreta u spavaćoj sobi, rekavši brazilskim medijima da je oprostio svojoj ženi, ali je odbio da komentariše navode da je spavao sa njenom rođakom tinejdžerkom.

"Sve se dogodilo veoma brzo", rekao je muškarac, objašnjavajući kako je bio uzbuđen i očekivao se*s kada mu je supruga iznenada u mraku stisnula genitalije i britvom presekla pe*is.


"Onda sam je gurnuo i stavio ruku na svoj penis a iz njega je šikljala krv. Pitao sam "Zašto si to uradila?!"

Tvrdio je da je njegova žena bila posesivna i da je nedavno razbila njegov novi mobilni telefon u naletu ljubomore.

Muškarac je dodao: "Ona je osoba koja će zauvek negativno uticati na moj život. Ali kao što stalno govorim, ja verujem, pre svega, u Boga, i ništa se u životu ne dešava bez Božije dozvole. Što se tiče toga da li joj ja opraštam, istina je da je Bog taj koji mora da oprosti, ali, da, sa moje strane, njoj je oprošteno."


Kako javljaju lokalni mediji, Dajan je ušla u lokalnu policijsku stanicu sa svojim bratom ubrzo nakon napada 22. decembra i rekla: "Dobro veče, došla sam da se predam, jer sam malopre odsekla pe*is svom mužu."

Ona je rekla da je fotografisala odsečeni organ pre nego što ga je bacila u wc šolju, i objasnila da ga je namerno tu bacila jer je čula da je moguće da se organ ponovo prišije.

Ona je privedena i optužena za ubistvo u pokušaju. Istraga je u toku.


Glas javnosti/K04S



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR