Glas Javnosti

Jutjuber nestao na krstarenju koje je organizovao Nejmar; Skočio sa palube

Svet
Autor: Glas javnosti

Sestra žrtve rekla je da ga je devojka "doterala do te tačke"

Strahuje se da je popularni jutjuber mrtav nakon što je "skočio preko palube" na krstarenju u čijoj organizaciji je učestovao čuveni brazilski fudbaler Nejmar.

Karlos Alberto Mota Kandreva je navodno skočio sa 18-spratnog kruzera "MSC Preziosa" ispred svoje užasnute devojke nakon svađe u rano jutro u subotu 30. decembra.


Kruzer je isplovio iz luke Santos odmah nakon što se par ukrcao, a Nejmar sišao sa broda.

Karlos (32) je proglašen nestalim dok je brod plovio prema Angra dos Reisu, zapadno od Rio de Žaneira.

Putovao je sa devojkom po imenu Vitorija Barbara Momenso, sa kojom je bio u neobaveznoj vezi oko dve godine.

Ona je rekla da se par posvađao pre nego što je Karlos iznenada skočio preko palube.

"Nije bilo načina da reagujem. Sve se dogodilo veoma brzo. Bila sam u šoku, zaledila sam se."

Nakon što su joj lekari na brodu pružili pomoć zbog čoka, Barbara se sutradan iskrcala sa krstarenja i razgovarala sa policijom.


Karlos je radio kao programer u banci i honorarno kao DJ u Sao Paulu. Takođe je napisao dve knjige pesama i imao je Jutjub kanal na kome je komentarisao aktuelne događaje.

Dva plovila su bila uključena u višesatnu potragu za Karlosom, ali njegovo telo nije locirano. Potom je krstarenje pod nazivom "Nova godina na moru" nastavljeno, ali je koncert kantautora Aleksandra Piresa otkazan.

Karlosova sestra optužuje njegovu devojku da ga je finansijski iskorišćavala. Kristijan Mota da Silva (44) rekla je lokalnim medijima:

"Karlos je praktično bio švorc. Ona ga je finansijski iscedila. On je finansirao putovanje jer je to bio njen san."

"Ona to nikada neće priznati, ali je odgovorna za ono što se dogodilo. Ona ga nije gurnula sa broda, ali ga je gurnula do ove tačke."


MSC Preziosa je od 26. do 29. decembra bio domaćin ekstravagantnom krstarenju Al Hilala i brazilske fudbalske zvezde Nejmara.

Cene za krstarenje kretale su se 900 do 5.700 evra. Brojni sadržaji na kruzeru uključuju 4D bioskop, kuglanu, kazino, igraonicu, teretanu, spa centar i vodeni park.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR