Glas Javnosti

ISPOVEST ŽENE KOJU JE NAPAO MEDVED DOK JE ŠETALA PSA: "Uhvatila me za glavu, mislila da će da mi skine teme"

Svet
Autor: Glas javnosti

Oglasila se žena koju je napala medvedica ispred kuće dok je šetala psa.

Žena iz Pensilvanije ispričala je iz bolničkog kreveta šta se dogodilo kada ju je ove nedelje napala medvedica sa svojim mladuncima. "Bacila me je na zemlju. Mislila sam da ću umreti", rekla je 55-godišnja Li En Galante, prenosi ABC News. 


Medved je napao Galante u utorak oko 20.30 dok je šetala psa ispred svoje kuće u Batleru. Pedesetpetogodišnja žena je zadobila povrede ruke, lica, vrata i glave i prevezena je u bolnicu. Služba za zaštitu životinja pronašla je medvedicu i tri mladunca na drvetu u neposrednoj blizini.


"Nisam htela da joj dozvolim da pojede mog psa"

Ženka medveda je pokazala agresivno ponašanje i eutanazirana je, a mladunci su prevezeni na sigurno i kasnije će biti pušteni u divljinu. Galante je ispričala kako je bila ispred svoje kuće sa svojim psom kada je videla obrise medvedića na drvetu.


Medved je krenuo ka psu, nakon čega je Galante počela da viče: "Nisam htela da joj dozvolim da pojede mog psa". Životinja je tada napala 55-godišnju ženu. "Bacila me je na zemlju. Onda me uhvatila za potiljak i toliko me povukla da sam mislila da će da mi skine teme. Pocepala mi je kožu iza uha, tamo su me ušivali. Obilno sam krvarila. Imam gomilu šavova na potiljku", rekla je Galante.


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR