Glas Javnosti

DEČAK POGREŠNO PROGLAŠEN MRTVIM: Beba iskopana iz groba nakon što ju je prolaznik čuo kako plače

Svet
Autor: Glas javnosti

Ožalošćena porodica mislila je da možda ima nade četiri dana nakon što je njihova beba proglašena mrtvom kada je prijatelj rekao da je čuo plač koji je dopirao sa groblja. Beba je ekshumirana, ali priča ipak ima tragičan završetak.

Dečak od samo tri meseca proglašen je mrtvim zbog teške groznice, a sahranjen je u nedelju 10. septembra, na dan kada je umro na groblju u Protecciónu u Hondurasu, međutim njegovo telo je iskopano samo četiri dana kasnije kada je prolaznik čuo plač koji je dopirao sa groblja.

Ožalošćena porodica koja je iznenada osetila neku nadu u čudo, odlučila je ekshumirati bebu kako bi to proverila. Tragičan snimak prikazuje dva člana porodice kako se očajnički mole za znakove života dok bebu vade iz zemlje. Drugi rođak pokušava pronaći bilo kakav znak života u bebi s rukama na njegovom telu, ali beba se ne pomera.


Prema rečima člana porodice, dete je odvezeno u bolnicu, ali nije davalo znakove života. Nakon što su potvrdili da je beba još uvek mrtva, bolnica je vratila telo emotivno slomljenim roditeljima, koji su ponovno sahranili bebu nakon tragične muke.

Smatra se da je novorođenče moglo doživeti katalepsiju, neurološki poremećaj koji uzrokuje ukočenost mišića i privremeni gubitak sposobnosti reagovanja na spoljne nadražaje ili kretanja. Katalepsija je retka, a može biti i simptom bolesti poput Parkinsonove bolesti ili epilepsije.

Takođe ga mogu uzrokovati antipsihotici, kao što je haloperidol za šizofreniju, ili se može pojaviti kao posledica ketaminskog anestetika. Kada pati od epizode katalepsije, beba se možda neće pomaknuti nekoliko minuta ili sati.


Glas javnosti/ N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR