Glas Javnosti

Vučić danas u Subotici: Biće mu uručena povelja počasnog građanina

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije je jutros posetio OŠ "Svetislav Golubović Mitraljeta" nakon renoviranja gde je uloženo 3,5 miliona evra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će posetiti Suboticu, nakon čega ide na Palić i Lovćenac. Predsedniku će u Subotici biti uručena povelja počasnog građanina, na svečanoj sednici Skupštine grada povodom Dana grada Subotice.

Vučić će, na početku posete, u Lovćencu prisustvovati uručivanju uređaja najnovije tehnologije - Huawei IdeaHub table Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“, najavila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Na kraju posete, Vučić će obići novoizgrađeni Akva park na Paliću.

Podsetimo, predsednik je jutros posetio OŠ "Svetislav Golubović Mitraljeta" nakon renoviranja gde je uloženo 3,5 miliona evra. Tom prilikom, Vučić je poželeo deci uspešni školsku godinu. 

Početak časa započeo je intoniranjem srpske himne. S predsednikom u poseti bila je i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović, kao i gradonačelnik Aleksandar Šapić.


Ispunjeno je obećanje dato roditeljima da će do 1. septembra biti gotovi svi radovi na kompletnoj rekonstrukciji i dogradnji škole.
Postavljene su i nove instalacije vodovoda i kanalizacije, a instalirane su i elektroenergetske, telekomunikacione i signalne instalacije. Obnovljene su postojeće saobraćajnice i parking i uređeno školsko dvorište. Tokom obnove objekta škole izvršena je i zamena postojećeg energenta lož-ulja prirodnim gasom.


Postavljena je nova javna rasveta na prostoru celog školskog dvorišta i sportskih terena. Ukupna površina objekta nakon rekonstrukcije i dogradnje je 5.188 metara kvadratnih, a ugovorena vrednost svih radova iznosi 340.746.000 dinara, bez PDV-a.

Glas javnosti//T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR