Glas Javnosti

Slavni dani Melanije Tramp (EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE)

Lični stav
Autor: Glas javnosti

U strahu da nam neko ne ukrade slike sa interneta gospođe Tramp,častimo saradnike našeg portala najlepšim radovima lepe Melanije. Srećan rođendan gospođo Tramp.

U dolazeći petak je rođendan lepe Melanije Tramp, prve dame Amerike u svakom pogledu. Lejdi Melanija slavi 54. godinu života što i nije tako mnogo. Sa gospodinom Trampom bi se trampili mladi asovi američkog ljubavnog života i nude lepotice od 24-28 godina. Srpski osvedočeni švaleri nude dve rijaliti starlete za jednu lejdi M. Friška šala za uvod u foto izložbu nije na odmet. Čekamo 26. april da virtualno čestitamo Melaniji rođendan. Svi ste pozvani na rođendansku žurku.

Melanija Tramp - put od jeftinog modela do prve dame

Nekadašnja prva dama Sjedinjenih Država svojim staloženim manirima, ponašanjem i besprekornim osećajem za stil, ostavila je neizbrisiv trag u svetu mode. Hajde da vidimo šta je dobro u Melanijinom stilu, a šta je bolje izbegavati, ili je sve u vezi ove dame savršeno?


IZVOR: Ustupljena fotografija / Donald i Melanija Tramp

Kratka biografija Melanije se nalazi na dnu teksta.

Sa 18 godina, Melanija je potpisala ugovor sa agencijom za modele u Milanu i ubrzo se preselila tamo. U Italiji je sarađivala sa poznatim modnim kućama, pojavljivala se u časopisima poput Voga i Bazaar-a i učestvovala na nedeljama mode u Milanu i Parizu.

Sredinom 1990-ih, Melanija se preselila u Njujork, gde je nastavila karijeru modela, radeći sa poznatim brendovima kao što su Valentino, Kelvin Klajn i Kristian Dior. Glumila je u reklamnim kampanjama i pojavljivala se na naslovnicama prestižnih američkih časopisa.

Pored karijere modela, Melanija Tramp je bila aktivno uključena u dobrotvorne aktivnosti a
razvila je i sopstvenu liniju nakita i satova.

Uspon Melanije Tramp

Melanija Knaus se 2005. udala za Donalda Trampa, budućeg 45. predsednika Sjedinjenih Američkih Država, što je označilo novu etapu u njenom životu.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Melanija Tramp na naslovnici časopisa DžiKju

Od svog pojavljivanja na političkoj sceni, Melanija Tramp je privukla pažnju javnosti svojim izborom garderobe (odeća rađena isključivo u jednom komadu i po porudžbini). Melanijin stil je uvek odisao sofisticiranošću i glamurom koji ide u korak sa vremenom i isključuje vulgarnost. Neko će pomisliti da izbegava brendove.

Naprotiv, ona daje prednost isključivo američkim modnim kućama.

Mnoge žene širom sveta inspirisane su stilom Melanije Tramp i pokušavaju da oponašaju njen sofisticirani izgled. Njena sposobnost da istakne svoju individualnost kroz odeću predstavlja primer mnogima ženama.

Hajde da pogledamo neke isečke iz istorije mode Melanije Tramp koji su obeležili prekretnicu u njenoj karijeri stiliste i javne ličnosti.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Melanija Tramp na naslovnici Njujork Posta

Melanijin izgled je ključna tačka. Bez razumevanja sopstvenog tela, nećete moći tako harmonično da kreirate odeću. Nijedan stilista ne može pomoći ako ne uzme u obzir ove nijanse.

Njena visina je oko 180 cm, a težina nešto više od 60 kg - idealni parametri modela. Čak i sa vitkom figurom, važno je razumeti stil.

O inauguracionoj haljini Melanije Tramp raspravljali su modni novinari širom sveta. Izbor haljine poznatog dizajnera Ralfa Lorena nije bio slučajan. Elegancija i najviši kvalitet bili su idealno kombinovani sa značajem događaja. Haljina je rađena u klasičnom stilu, sa dugačkom suknjom i uredno uklopljenim gornjim delom, naglašavajući Melanijinu figuru i dajući joj ženstvenost. Svetloplava nijansa nežno je naglasila Melanijin bledi ton kože. Ovakav izbor nije bio slučajan, kao da nagoveštava novu fazu u životu zemlje. Slika Melanije Tramp izazvala je oduševljenje i divljenje miliona žena, uključujući i svet šoubiznisa.

Napredna moda

"Fašion Forvard" je koncept koji kombinuje najsavremenije trendove u svetu mode sa inovativnim rešenjima
Melanija Tramp savršeno oličava principe "Fašion Forvard" u svom stilu. Ona inteligentno bira neobične kombinacije, eksperimentiše sa tekstilnim materijalima i uvek je spremna da zadivi svojim slikama. Zahvaljujući svojoj hrabrosti i originalnosti, ona postaje ne samo ikona stila, već i izvor inspiracije za mnoge, pokazujući da prava moda nije statična

Malo bračnih intriga

Mnogi smatraju da je njihov brak fiktivan. Razlika u godinama (Tramp je 24 godine stariji od svoje supruge), Trampova finansijska imperija, ekscentrični karakter i Melanijina očigledna „pokornost“ – sve je to više puta izazvalo pitanja u javnosti. Neki veruju da je brak fiktivan, jer, izgleda da ne mogu imati ništa zajedničko!


IZVOR: Ustupljena fotografija / Melanija Tramp u mladosti

Melanija tvrdi da je hemija između njih istinska, ljubav i dalje živu u njihovom domu. Prema Donaldu, on i njegova supruga su savršeni jedno za drugo. Mislim da ne možete biti sa nekim bez ljubavi, bez osećaja ispunjenosti. Ne možete da zagrlite luksuzni stan, ne možete da zagrlite avion, ne možete da razgovarate sa njima, kaže Melanija Tramp

1. Tramp neće dozvoliti da se Melanija ugoji
Sa 54 godina, Melanija Tramp ima prelepu figuru. Prema glasinama, Donald ima veliki uticaj na izgled svoje supruge. Drugim rečima, on joj je jednostavno zabranio da izgleda loše. Ako je verovati stranim tabloidima, Donald je toliko opsednut Melanijinim izgledom da joj je čak dozvolio da zatrudni samo pod uslovom da brzo povrati nekadašnji oblik. što je ona i uradila...

2. Melanija ne voli da se drži za ruke sa svojim mužem.
Tabloidi sa zavidnom redovnošću pišu da je Melanija nesrećna u braku sa Donaldom (ponekad se čak i „razvode“) Dakle, nedavno su novinari obratili pažnju na činjenicu da bivša manekenka ne voli da se drži za ruke sa svojim mužem. Američki predsednik mora da se rukuje sa predstavnicima stranih delegacija, ali dok drži ženu za ruku to neće uspeti. Na ovaj ili onaj način, Melanija je već dobila nadimak „najtužnija prva dama Sjedinjenih Država“.

Da li se uvek slažem sa Donaldom? Ne. Mislim da je to normalno za zdrav odnos. Nisam osoba koja uvek kaže da. Bez obzira za koga ste se udali, i dalje morate da nastavite sa svojim životom kaže Melanija Tramp.

3. Donald je optužen da je varao Melaniju
Tokom Trampove predizborne kampanje isplivalo je mnogo neprijatnih detalja iz njegovog ličnog života. Isplivao je i Donaldov telefonski razgovor u kojem se hvalio, neozbiljnom komunikacijom sa ženama. Melanija je stala na stranu svog supruga, rekavši da je razgovor o takvim stvarima provokacija.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Melanija Tramp u časopisu DžiKju

„Ove reči su mi bile uvredljive, bile su neprikladne. On mi se izvinio i ja sam prihvatila njegovo izvinjenje. Idemo dalje“, prokomentarisala je situaciju Melanija u intervjuu za jednu televiziju.

4. Melanija je glavna podrška Donaldu Trampu
Melanija podržava svog muža u svemu. Donald je odmah nakon veridbe priznao da su mu pet godina koje je proveo sa Melanijom najuspešnije u životu.

„Pokazala je da se mogu osloniti na nju. Zajedno smo već pet godina i iz nekog razloga tih pet godina su za mene bile najuspešnije. Mislim da ona ima neke veze s tim“, rekao je Tramp u intervjuu.

Možda se Melaniji zaista ne sviđa uloga prve dame Sjedinjenih Država ali bivša manekenka marljivo ispunjava svoje dužnosti i ne pokušava da "dstupi" od njih.

Melanija Tramp - prva dama Sjedinjenih Država

Melanija Tramp, rođena Knavs (engleski Knauss) rođena je 26. aprila 1970. godine u gradu Novo Mesto u Sloveniji, u sastavu Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. Odrasla je u Sevnici, selu severno od Novog Mesta, koje danas broji oko 5000 stanovnika.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Familija Tramp

Devojka jedva da je sanjala da će jednog dana postati prva dama Sjedinjenih Država. Sudbina je Melaniji Knavs pripremila upravo takvu budućnost.Pesnik kaže :

"Kad u život kreneš sine - sudbina se sine za devojke brine!"

Sudbina je bila fina prema lepoj Melaniji.

Na kraju, da se zahvalimo Sudbini lejdi Tramp jer da je bila zla narod Srbije nikad ne bi video slike koje upravo štampamo na našem portalu. Slovenci vole Melaniju, a Srbi je obožavaju. Ima i zbog čega. Gledajte.

Pripremio Šone Ninin

U NASTAVKU EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE MLADE MELANIJE TRAMP:


IZVOR: Ustupljena fotografija

IZVOR: Ustupljena fotografija


IZVOR: Ustupljena fotografija


IZVOR: Ustupljena fotografija


IZVOR: Ustupljena fotografija


IZVOR: Ustupljena fotografija


IZVOR: Ustupljena fotografija

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR