Glas Javnosti

OVO JE SILEDŽIJA KOJI JE HTEO DA BACI ŽENU SA TERASE! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Crnogorski državljanin Kristijan D. koji se sumnjiči da je juče oko 17 sati pretukao ženu u hotelskoj sobi priveden je na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

On je u zgradu tužilaštva u Katanićevoj ulici u centru Beograda priveden u pratnji četovoro policajaca i sudskih stražara, sa lisicama na rukama, u istom donjem delu trenerke u kom je i uhapšen juče u hotelu. U rukama je nosio i kesu sa ličnim stvarima.

K. D. u Crnoj Gori navodno važi za bezbednosno inteteresantnu osobu koja se dovodi u vezu sa jednim od moćnih crnogorskih klanova, koji ne sarađuje niti se meša u sukob dva najpoznatija klana - "škaljarskog" i "kavačkog".

- U Crnoj Gori je privođen nekoliko puta, a njegovi rođaci navodno se nalaze na čelu kriminalne grupe - kaže sagovornik.

K. D. u Beogradu je juče uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje, pošto je u hotelskoj sobi u centru Beograda pretukao državljanku Kine i naneo joj lake telesne povrede. Prema tvrdnjama očevidaca, koji su čuli jezivu vrisku iz hotelske sobe, osumnjičeni je ženu pokušao da baci kroz terasu.

- Na svu sreću, mladić koji se našao u blizini je uleteo u njihovu sobu i spasio pretučenu ženu. Navodno, njih dvoje sastali su se u hotelskoj sobi jer je on platio usluge državljanke Kine, koja se bavi prostitucijom - kaže sagovornik.

 Nenad Černaš, predsednik humanitarne organizacije "Srcem za komšiju" koji je sa još jednim momkom spasio ženu, ispričao je da je K. D. bio potpuno go, krvav po butinama kada je otvorio vrata.



- Prvo se začulo da je neko reko "policija", verovatno je pomislio da su već stigli. Kad je otvorio bio je potpuno go, krvav i po butinama. Ja sam odmah krenuo da vičem, nisam znao da li je naoružan, rekao sam mu da izađe napolje. On mi se tada pravdao kako mu je ukrala dokumenta i da je zato napao - ispričao je predsednik ove humanitarne organizacije.

Nasilnik je potom samo zgrabio donji deo trenerke i krenuo da beži.

- Mi smo videli da je devojka živa i krenuli smo za njim. Pobegao nam je u podrumske prostorije, pa odatle dalje. Nismo ga stigli, ali je policija ubrzo došla i uhapsila ga - kaže Nenad.

- Bila je izmučena, a on u bezumnom stanju. Kako je izašla iz sobe samo se srušila u hodniku. Nije mogla ništa da nam objasni jer ne govori srpski, ni engleski, ali je hitna pomoć brza odvela - otkrio je detalje drame Nenad Černaš.



Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR