Glas Javnosti

NEZAPAMĆENA KRAĐA U VOJVODINI: Provalili u kuću u Novom Bečeju i ukrali 117.000 evra

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija je u pretresu stana N. T. u Subotici pronašla pištolj i oko 27 grama marihuane, pa se sumnjiči i za krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih drog.

Policija u Zrenjaninu, u saradnji sa Policijskom upravom u Subotici, intenzivnim radom, rasvetlili su tešku krađu i, po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Bečeju, uhapsili M. D. (32) i N. T. (20) iz okoline Subotice.

Sumnja se da su oni, zajedno sa V. P. (23) iz Subotice, koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne zbog drugog krivičnog dela, 13. januara provalili u jednu kuću u Novom Bečeju i ukrali oko 117.000 evra.


Policija je u pretresu stana N. T. u Subotici pronašla pištolj i oko 27 grama marihuane, pa se sumnjiči i za krivična dela nedozvoljena proizvodnja,

držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

M. D. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Bečeju, dok je N. T. priveden

Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, a nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.



Glas javnosti/ T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR