Glas Javnosti

HAOS SA MIGRANTIMA NA SEVERU SRBIJE SE NE SMIRUJE: Sukob migranata na Paliću, jedna osoba životno ugrožena

Hronika
Autor: Glas javnosti

Tokom prepodneva došlo je do sukoba među stranim državljanima u pansionu na Paliću. Građani koji žive u okolini pansiona navode da su čuli pucanj. Jedna osoba smeštena je u bolnicu i životno je ugrožena.

Na Paliću je oko 9.30 časova došlo do sukoba među stranim državljanima koji su smešteni u pansionu u Ulici Lajoša Košuta.

Prema prvim informacijama, jedan stranac je nakon sukoba smešten u subotičku bolnicu i životno je ugrožen.


Građani koji žive u okolini pansiona navode da su čuli verbalnu raspravu i pucanj.

Uviđaj je u toku.

Kako prenosi portal Subotica.com, jedna Subotičanka koja sa porodicom živi u ovom inače mirnom i uređenom delu prigradskog naselja kaže da čuju pucanjavu s vremena na vreme, ali da se u većini slučajeva činilo daleko od njihovih kuća, u šumskom i slabije naseljenom delu Palića i Subotice, međutim da se sve češće ovakve situacije ponavljaju sa, reklo bi se, lokacija bliže njima.

„U sred bela dana čujemo pucnjavu, tu ima jedna kuća za koju sumnjamo da je stecište migranata, u kojoj se zadržavaju migranti, ali kada god smo zvali policiju rečeno nam je da su to legalni migranti“, kaže ona.

Dodaje da se boje za bezbednost dece, „ovaj kraj je miran, ima puno druge dece, imali smo i ranije te grupe, ali nije bilo pucanja. Evo sada gledam s prozora čovek ranjen, na engleskom zapomaže „Help, help“, zvali smo policiju, relativno brzo su došli zajedno sa hitnom pomoći“.


Glas javnosti/ N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR