Glas Javnosti

Otvoren novi zoološki vrt na Paliću: Do nedelje za decu besplatne karte

Društvo
Autor: Glas javnosti

Svakih sat vremena timaritelji će pokazati deci kako se hrane životinje, među kojima su mrki medved, eland antilope, merkati, papagaji...

Zoološki vrt na Paliću ove godine početak  školske godine i Dan grada Subotice 1. septembar obeležava edukativnim i zabavnim programom!

On će početi danas, a trajaće do nedelje, 3. septembra.

Za decu do 12 godina ulaz je od danas do kraja radnog vremena u nedelju besplatan, a radnoi vreme vrta je od 9 do 19 sati.
Svakih sat vremena, sa početkom od 10 časova do 18 sati, timaritelji će pokazati deci kako se hrane životinje, među kojima su mrki medved, eland antilope, merkati, papagaji, de Brazza majmuni, kozice, afričke kornjače.

U subotu će program hranjenja mrkog medveda u popodnevnim satima, oko 15,30 sati upotpuniti i dolazak maskote medveda, koji će se šetati i biti spreman za fotografisanje - kažu u Zoološkom vrtu.


"Pozdrav iz Zoo vrta"

U paviljonu koji će biti postavljen kod učionice amfiteatar, od 9.30 do 18.30 časova, održaće se radionica pod nazivom "Pozdrav iz Zoo vrta", gde će svako dete dobiti razglednicu i poštansku markicu.
 U izboru je šest različitih, zaštićenih životinja sa teritorije Srbije, te će deca nakon što oboje razglednicu na njenoj poleđini pročitati edukativni tekst i napisati poruku. Razglednice se mogu ubaciti u poštansko sanduče na izlasku iz Vrta i za par dana stići na adresu navedenu na njoj. Radionica je besplatna – poručuju organizatori iz Zoo vrta.

Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR