Glas Javnosti

NA ALBANSKOJ LUTRIJI IZVUKLI SRBINA: Osvojio auto, evo šta je rekao (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Snimak izvlačenja dobitnika na lutriji za koju se pretpostavlja da je organizovana na albanskoj televiziji postao je hit na društvenim mrežama nakon što je od svih imena voditelj izvukao baš srpsko, tačnije dobitnik glavne nagrade je bio upravo Srbin.

Kako se može videti na snimku koji se našao na Instagramu, a emitovan je uživo u nekom trenutku, voditelj ulazi u prostor sa papirićima i grabi ih obema rukama, a zatim baca u vazduh dok mu u rukama ostaje svega nekoliko papirića.

Amir je za vreme rata u trenutku morao da napravi životnu odluku: "Slušajte me, Srbi. Vaši su mi porodicu živu spalili, a ja sad vas imam na nišanu"

On zatim odbacuje jedan po jedan ne otvarajući ih sve dok mu u ruci nije ostao samo jedan papirić. On ga otvara i zatim čita ime: Dejan Radić!


Zatim se vraća do stola dok sa kolegama komentariše na albanskom, okreću broj telefona na koji im se javlja dobitnik Dejan.

Voditeljka mu objašnjava da je dobitnik automobila, a zatim ga pita da li razume albanski na šta on odgovara: "Slabo bogami".

Snimak je veoma brzo dobio mnoštvo komentara i lajkova, a mnogi nisu krili zadovoljstvo što je baš Srbin osvojio nagradu u nagradnoj igri na albanskoj televiziji.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR