Glas Javnosti

Čovek prodaje spermu od nevakcinisanog muškarca (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

U današnjoj ponudi koja je jedinstvena kao šljive sa planine, jedan hrabri čovek odlučio je iskoristiti svoje resurse – doslovno.

Naime, gospodin X, poznat kao avanturista i nevakcinisani junak, odlučio je ponuditi svoju spermu kao dragoceni dragulj nekim avanturistički nastrojenim parovima.

Njegova oglasna poruka zvuči otprilike ovako: "Sveža, nevakcinisana sperma dostupna! Ako žudite za uzbuđenjem i želite da vaše potomstvo nasledi moje avanturističke genetske predispozicije, ovo je prilika koju ne želite propustiti."


Foto: printscreen

Zapanjujuće, gospodin X ide korak dalje nudeći "specijalne pakete" za one koji traže nešto više od obične genetike. "Paket Avantura" uključuje garantovanu dozu smeha, neustrašivost prema promenama vremena i iznenađujuću sklonost ka ekstremnim sportovima. A za one koji traže "Paket Intelekt", obećava se prenos njegove vrhunske sposobnosti rešavanja problema, koje se mogu videti po tome kako se snalazi u nepredvidivim situacijama.

Da li je ovo budućnost porodičnog planiranja ili samo još jedan način da se zaradi neki dodatni dinar? Jedno je sigurno, gospodin X je definitivno podigao lestvicu za sve avanturiste i istraživače tržišta. Možda ova priča neće imati "srećan kraj", ali će svakako biti ispričana na porodičnim okupljanjima kao priča o jedinstvenom periodu u istoriji reproduktivne industrije.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR